MakaraKukara Hamile..

Sağol canım, sana da inşallah. Ben de çok şaşırdım. Kendimi iyice erkeğe adapte etmiştim şimdi inanamıyorum. Bir oğlum var, bir de kızım olacak çok şükür. Büyük ihtimalle erkek dedikten sonra kızı olacağını öğrenen kaç kisi var. Bilmiyorum yani
Aslında bir dahaki sefere de erkek diyebilir gibi geliyor.

Daha nasıl heyecanlanacaksın ben de bir şey anlamamıştım ilklerde birde bulantılarım olduğundan zor geçiyordu 3. aydan sonra ne zamanki gördüm onu hissettim daha başka oldu

teşekkürler skop evet bende hamileymişim sabah öğrendim :))) makarayla bir gitcez birde umut var şimdilik kkdaki aynı ay hamişleri 3 kişiyiz

oley oley oley
minik makara geliyor

çok mutluyumm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tebrik ederimmmmmmm

kutlamalıyız buunu bizzzzz bu akşam hemde

makarammm tebrik ederimmmm
bebisin cok bekletmeden geldi sana ne güzel duygudur onun var oldugunu hissetmek
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
darisi bana ve tüm isteyenlerin basina INSALLAH

heeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gözümde canlanır koskoca mazi
Hayat hala bana 1 artı katmadı..
Çöpsüz üzüm olarak devam ediyoruz.

Katmıştırda sen farkında değilsindir
Mesela fikirlerin değişmiştir..
Daha sabırlı olmuşsundur..
Çoğu şeyi görmezden gelmeyi öğrenmişsindir..

Katmıştırda sen farkında değilsindir
Mesela fikirlerin değişmiştir..
Daha sabırlı olmuşsundur..
Çoğu şeyi görmezden gelmeyi öğrenmişsindir..
Bunların ustası olduk anacım,
Ben daha böyle minnak eller minnak ayaklardan bahsediyorum

Yok kızzzz sıpayı büyüttüm de geldim. Hepiciğinizi çok özledim.

Anladım kuzum..
Ama ben dolu taraftan bakmak istedim.

ya yanlız tesadüfe bak ben geri dönüş yaptığım gün forumu açtığımı gün senin mesajınla karşılaşıyorum geri döndüm diye aynı zamanda bırakıp aynı zamanda dönmüşüz yoksaaaaa sen benim yıllar önce evlatlık verilen ikizimmisin :)

Eneeem neden olmasın :) oha diyorum aynı anda gidip aynı anda mı döndük yani? Ahaaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…