MakaraKukara Hamile..

kaşıntın için doktor ilaç vermedimi? fenistil jel yada başka bişey? sana bir tavsiyem olabilir yaparsan belki rahatlayabilirsin şu aktarlarda satılan bildik anam babam eski kalıp sabunlar olur ya kocamannn devasa boyda olurlar kesip verir amcalar işte onlardan saf yada defneli bir kalıp al banyoda onu kullan canım bir 5-10 dakika da beklesin öyle durula faydası olabilir. eski bir zona hastası olarak artık cildimde ne olursa bunu yapıyorum ben

makaracım ,çoğu gitti azı kaldı ,ya sabır, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım
bende 3. yü düşünüyorum artık, bakalım ne zaman nasip olucak

Çok geçmiş olsun makaramRabbim kolaylık versinNeden kaşınıyorsun acaba:26:Bende ikizlerde çok kaşınmıştım

Ahh Kıyamam..
Kurdeşeni Araştırırken Zonayı Okudum Aynı Familyadan Bu Lanetler..
Vee Zona Son Noktasıymış Bu Olayın..

Söylediğin Sabunu Bir KAç Kişi Daha Söyledi..
Ama Fırsat Bulupta Hiç Alamadım..
Söz Cumartesi Evdeyim Çıkıp Alırım..
Çok Teşekkür EDerim Desteğin İçin Şaşkınım Benüüümmm..
makaracım ,çoğu gitti azı kaldı ,ya sabır, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım
bende 3. yü düşünüyorum artık, bakalım ne zaman nasip olucak
Amin Kuzumm..
3.de Haber Ver..
Çok geçmiş olsun makaramRabbim kolaylık versinNeden kaşınıyorsun acaba:26:Bende ikizlerde çok kaşınmıştım
Çok Teşekkür EDerim İkiz'im..
Benim Vücudum Alerjiye Çok Duyarlı..
Kremlerden Kaşınıyorum Sandım, Mustelaya Başladım Rahatlattı Şükür..
Sanırım Artık Deri Geriliyor Karnım Falan Büyüyor, Eee Kiloda Alıyorum Ondan Gerildikçe Kaşınıyor.. :44:
Allah Seni İnandırsın, Anlamadım Ben Bu İşten Bir Şey..

inşaallah faydasını görürsün kaşın kaşın nereye kadar :)) zona berbat bişey senede 1 defa tekrarlıyor ama ilk zamanki gibi ızdıraplı olmuyor o zaman bütün belimi sarmıştı. geçmiş olsun canımcım tez vakitte kurtulda gebeliğin tadını çıkar :))

Canım maşaallah bayağı büyümüş kızımızama kan tahlili yaptırmadıysan yaptırmanı tavsiye ederim...karaciğer fonksiyonlarındanda kaşıntı olabiliyor.:44:.ama tabiki her bünye farklı

Aminn Kuzum İnşallah..
Canım maşaallah bayağı büyümüş kızımızama kan tahlili yaptırmadıysan yaptırmanı tavsiye ederim...karaciğer fonksiyonlarındanda kaşıntı olabiliyor.:44:.ama tabiki her bünye farklı
Büyüdü Teyzesi..
Karaciğer Enzimlerime Bakıldı, Temiz..
Diyorum Ya Anlamadım Bir Şey..

kuzum gecmis olsun hala devammi efiyor kasintilarin? bende bu sene 2defa alerjik kadinti atlattim kasintilarim gecene kadar oldum resmen cildim anca deti nakli ile duzelir diyordum ) benim zaten metale karsi aletjim vardi ama artik vucudum tepki vermeye basladi yaptirdigim bir testlede metal(nikel) alerjimi belgeledim ))) dediginiz sabunu bende deneyecegim gerci umudum bir daha kasinmayayim diye ama kasinirsam diye evvde bulundurcam bir daha okadar igne serum istemiyoruuuuuum
bu arada hala normal dogumdan korkuyorsun galiba? normal dogum ihtimaline karsi epidurali dusundun mu? bence coook buyuk kolaylik planli sezeryan yapsaydim kullanirdim, normal yapsaydim kesin kullanacaktim doktorumla anlmistik, arastirmani oneririm

Benimde Toza Alerjim Var..

Normal Doğumun Hiç Bir Türlüsünü Düşünmüyorum..
Hastane Korkum Var Benim..

Canım tam görmekten kastım kalp atışı ve kesesı aslında :) hanı o surec streslıdır ya doktor gorunmeyınce onumuzdekı haftalara atarya bende onun ıcın merak ettım gıdınce kalp atısını ve kesesını duymak ıcın dedım. artık dıkkat etmeye basladım bakalım ınsallah benım ıcınde hersey yolunda olur guzel gecer bu surec rabbım herkezın yardımcısı olsun ıyı olmanıza cok sevındım rabbım sag salım kucana almayı nasıp etsın senınde ınsallah

7 Haftalık Kalp Atışını Duyarsın Bence..
Çünkü Ben 1 Ay 1 Haftalıktım Duyduğumda..
Keseyi Zaten Görürsün Orası Kesin..

Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah..

Her Sabah Haşlanmış Yumurta Yemeyi Unutma..

Amin.. Seninkinin Resimlerini Beklerim Topiğimee.. :)
25 Haftalık Oldu Teyzesi Koca Kız Oldu Artık..
Hemde 740 Gram..

oy oy oy masallah ya yesinler onu

ben bu zamana kadar bir defa ultrasona girdim..7. haftamda.. yarin dr randevum var ama yarinda almayacak dr um ultrasona.. yurtdisindayim ben burdada dr bir problem sezmedikce almiyor.. 9 ayda iki defa.. bende cok merak ediyorum ama minigimi diyorum ki Allah saglik versin de 9 ayda iki defa goreyim.. once saglik.. iyi oldugunu bileyim de..

Aaa Çok Şaşırdım..
Zararlı Olduğunu mu Düşünüyorlar Acaba ? :44:

Ama Neyse Çok Dua Et Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin..
Allah Herkesin Yavrusunu Bağışlasın..
canim benim ya Allah dogumunuda gostersin insallah
makaram kime benziyor bu prenses sana mi? ) mucizenin resmi iste Allah tum isteyenlete yasatsin bu duyguyu insallah.bu arada tak 3.5ayin kalmis 105gun az kalmis heyecan nasil???

Doktor Tıpkı Bana Benzediğini Söyledi..
Ben Sezaryen İstiyorum Muhtemelen 80 Günüm Var.. :18:
Allah Yardımcım Olsun..
Bu Kız Nasıl Çıkacak Bilmiyorum..
Heyecanımda Dorukta..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…