- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
kaşıntın için doktor ilaç vermedimi? fenistil jel yada başka bişey? sana bir tavsiyem olabilir yaparsan belki rahatlayabilirsin şu aktarlarda satılan bildik anam babam eski kalıp sabunlar olur ya kocamannn devasa boyda olurlar kesip verir amcalar işte onlardan saf yada defneli bir kalıp al banyoda onu kullan canım bir 5-10 dakika da beklesin öyle durula faydası olabilir. eski bir zona hastası olarak artık cildimde ne olursa bunu yapıyorum benTeşekkür Ederim Canım Benim..
Valla Çok Zormuş..
Ne Yediğimden Bir Şey Anladım Ne İçtiğimden..
Bebeğim Sağlıklı Çok ŞükürAma Ben Mahvoldum..
Şu An Sana Yazarken Bile Hatur Hutur Uyuz Gibi Kaşınıyorum..
Allah İsteyen Herkese Bu Güzel Duyguyu Nasip Etsin İnşallah..
Kızlar Öyle Çekingen Utangaç..
Anacım Erkekler Öyle Değil ki..
Mal Meydanda Direk 16. Haftadan Önce Gösteriyorlar..
Tam Görmekten Kastın Bir Nokta Göreceksin..
Olsun O Bile Güzel..
Çok Ağır Kaldırma,
Alınganlık Psikopatlık Dönemine GiriyorsunHiç Bir Şeyi Sallama..
Çünkü Kimsenin Umrunda Değilsin..
Ben Çok Yürüyemedim Ama İmkanın Varsa Ev Hanımı İsen, Sen Bol Bol Yürü..
Hamur İşi, Tuzlu ve Tatlının Şeyini Çıkarma..
Bebeğini Üzme Ben Üzdüm Erken Doğum Riskim Vardı..
Neyse ki Şimdi İyiyiz Teyzesi..
Teşekkür Ederim Canım Benim..
Valla Çok Zormuş..
Ne Yediğimden Bir Şey Anladım Ne İçtiğimden..
Bebeğim Sağlıklı Çok ŞükürAma Ben Mahvoldum..
Şu An Sana Yazarken Bile Hatur Hutur Uyuz Gibi Kaşınıyorum..
Allah İsteyen Herkese Bu Güzel Duyguyu Nasip Etsin İnşallah..
Kızlar Öyle Çekingen Utangaç..
Anacım Erkekler Öyle Değil ki..
Mal Meydanda Direk 16. Haftadan Önce Gösteriyorlar..
Tam Görmekten Kastın Bir Nokta Göreceksin..
Olsun O Bile Güzel..
Çok Ağır Kaldırma,
Alınganlık Psikopatlık Dönemine GiriyorsunHiç Bir Şeyi Sallama..
Çünkü Kimsenin Umrunda Değilsin..
Ben Çok Yürüyemedim Ama İmkanın Varsa Ev Hanımı İsen, Sen Bol Bol Yürü..
Hamur İşi, Tuzlu ve Tatlının Şeyini Çıkarma..
Bebeğini Üzme Ben Üzdüm Erken Doğum Riskim Vardı..
Neyse ki Şimdi İyiyiz Teyzesi..
Ahh Kıyamam..kaşıntın için doktor ilaç vermedimi? fenistil jel yada başka bişey? sana bir tavsiyem olabilir yaparsan belki rahatlayabilirsin şu aktarlarda satılan bildik anam babam eski kalıp sabunlar olur ya kocamannn devasa boyda olurlar kesip verir amcalar işte onlardan saf yada defneli bir kalıp al banyoda onu kullan canım bir 5-10 dakika da beklesin öyle durula faydası olabilir. eski bir zona hastası olarak artık cildimde ne olursa bunu yapıyorum ben
Amin Kuzumm..makaracım ,çoğu gitti azı kaldı ,ya sabır, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım
bende 3. yü düşünüyorum artık, bakalım ne zaman nasip olucak
Çok Teşekkür EDerim İkiz'im..Çok geçmiş olsun makaramRabbim kolaylık versin Neden kaşınıyorsun acaba:26:Bende ikizlerde çok kaşınmıştım
Ahh Kıyamam..
Kurdeşeni Araştırırken Zonayı Okudum Aynı Familyadan Bu Lanetler..
Vee Zona Son Noktasıymış Bu Olayın..
Söylediğin Sabunu Bir KAç Kişi Daha Söyledi..
Ama Fırsat Bulupta Hiç Alamadım..
Söz Cumartesi Evdeyim Çıkıp Alırım..
Çok Teşekkür EDerim Desteğin İçin Şaşkınım Benüüümmm..
Amin Kuzumm..
3.de Haber Ver..
Çok Teşekkür EDerim İkiz'im..
Benim Vücudum Alerjiye Çok Duyarlı..
Kremlerden Kaşınıyorum Sandım, Mustelaya Başladım Rahatlattı Şükür..
Sanırım Artık Deri Geriliyor Karnım Falan Büyüyor, Eee Kiloda Alıyorum Ondan Gerildikçe Kaşınıyor.. :44:
Allah Seni İnandırsın, Anlamadım Ben Bu İşten Bir Şey..
Çok Teşekkür EDerim İkiz'im..
Benim Vücudum Alerjiye Çok Duyarlı..
Kremlerden Kaşınıyorum Sandım, Mustelaya Başladım Rahatlattı Şükür..
Sanırım Artık Deri Geriliyor Karnım Falan Büyüyor, Eee Kiloda Alıyorum Ondan Gerildikçe Kaşınıyor.. :44:
Allah Seni İnandırsın, Anlamadım Ben Bu İşten Bir Şey..
Aminn Kuzum İnşallah..inşaallah faydasını görürsün kaşın kaşın nereye kadar :)) zona berbat bişey senede 1 defa tekrarlıyor ama ilk zamanki gibi ızdıraplı olmuyor o zaman bütün belimi sarmıştı. geçmiş olsun canımcım tez vakitte kurtulda gebeliğin tadını çıkar :))
Büyüdü Teyzesi..Canım maşaallah bayağı büyümüş kızımızama kan tahlili yaptırmadıysan yaptırmanı tavsiye ederim ...karaciğer fonksiyonlarındanda kaşıntı olabiliyor.:44:.ama tabiki her bünye farklı
Benimde Toza Alerjim Var..kuzum gecmis olsun hala devammi efiyor kasintilarin? bende bu sene 2defa alerjik kadinti atlattim kasintilarim gecene kadar oldum resmen cildim anca deti nakli ile duzelir diyordum) benim zaten metale karsi aletjim vardi ama artik vucudum tepki vermeye basladi yaptirdigim bir testlede metal(nikel) alerjimi belgeledim ))) dediginiz sabunu bende deneyecegim gerci umudum bir daha kasinmayayim diye ama kasinirsam diye evvde bulundurcam bir daha okadar igne serum istemiyoruuuuuum
bu arada hala normal dogumdan korkuyorsun galiba? normal dogum ihtimaline karsi epidurali dusundun mu? bence coook buyuk kolaylik planli sezeryan yapsaydim kullanirdim, normal yapsaydim kesin kullanacaktim doktorumla anlmistik, arastirmani oneririm
Canım tam görmekten kastım kalp atışı ve kesesı aslında :) hanı o surec streslıdır ya doktor gorunmeyınce onumuzdekı haftalara atarya bende onun ıcın merak ettım gıdınce kalp atısını ve kesesını duymak ıcın dedım. artık dıkkat etmeye basladım bakalım ınsallah benım ıcınde hersey yolunda olur guzel gecer bu surec rabbım herkezın yardımcısı olsun ıyı olmanıza cok sevındım rabbım sag salım kucana almayı nasıp etsın senınde ınsallah
aaa tabiiki canım yeni bebek yeni topik demek
nasip olursa mutlaka haber vereceğim
kk da naklen yayın mı yapsam ne :26:
Ay ne guzel yaa
Allah bana da nasip etsin boyle guzellikleri gormeyi..
Amin.. Seninkinin Resimlerini Beklerim Topiğimee.. :)
25 Haftalık Oldu Teyzesi Koca Kız Oldu Artık..
Hemde 740 Gram..
Aaa Çok Şaşırdım..oy oy oy masallah ya yesinler onu
ben bu zamana kadar bir defa ultrasona girdim..7. haftamda.. yarin dr randevum var ama yarinda almayacak dr um ultrasona.. yurtdisindayim ben burdada dr bir problem sezmedikce almiyor.. 9 ayda iki defa.. bende cok merak ediyorum ama minigimi diyorum ki Allah saglik versin de 9 ayda iki defa goreyim.. once saglik.. iyi oldugunu bileyim de..
canim benim ya Allah dogumunuda gostersin insallah
makaram kime benziyor bu prenses sana mi?) mucizenin resmi iste Allah tum isteyenlete yasatsin bu duyguyu insallah.bu arada tak 3.5ayin kalmis 105gun az kalmis heyecan nasil???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?