- 6 Mart 2012
- 17.789
- 29.130
- 798
- 50
aman boş ver canım ya, diyer severe saat 12'ye doğru mutfatan çıktım, hiç buluşmayayim![]()
Bencede ya ne ugrasacaksin al makarnayi hasla, suz, sosunu yap ,bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman boş ver canım ya, diyer severe saat 12'ye doğru mutfatan çıktım, hiç buluşmayayim![]()
Bencede ya ne ugrasacaksin al makarnayi hasla, suz, sosunu yap ,bittiSaka bir yana ugrasma o kadar onemli olan sosun olacak daha cok ve tabiki sunumun
![]()
Et kategorisini kaçırmış olmaliyim, ama tebrik ederim!
Çok teşekkür ederim canımEt kategorisini kaçırmış olmaliyim, ama tebrik ederim!
10 parmağında 10 marifet! Bütün kalbimle bu güzel hediyeleri hak ettiğine inanıyorum:)
Iyi günlerde kulan!
Bu arada o caydanlikmi ve üzerinde bir motifmi görüyorum?
Çok hoş hediyeler. .
Burada aslinda aldığınız hediyeleri herkesin kaçırmamasi için ozel bir topikmi acilsa ne:))
Böylece herkes görmüş olur..
Ben eşya bakmasindan pek hoşlanırim, en azsindan fikir ediniyorum falan.
Çok teşekkür ederim canım
Canım o bitki çayı demliğiYok masa örtüsünün deseni yansımış olabilir
Evet haklısın öyle bir topic açılabilir![]()
Teşekkür ederim canımHediyeler çok güzel..İyi günlerde kullan Nevreste ciğim..Kazen herkese farklı farklı hediyeler göndermiş..bu konuda harika seçimleri var doğrusu
Bakalım benim hediyelerimi nasıl bir kombine ile seçecek..merak ve heyecanla bekliyorumm![]()
güle güle kullan nevosum hediyelerin cok güzel![]()
bu kadinin saclarini yolupta yiyememki yazik olur![]()
Millet makarna degil sanat yapmis resmen
Yeme beni tanimasam seni inanirim hem sac bas yolmadaki ustaligini hemde yemek yemedeki ustaligini biliyorum o yuzden yolrsinda yersinde
Bunuda yolar![]()
Millet makarna degil sanat yapmis resmen
Yeme beni tanimasam seni inanirim hem sac bas yolmadaki ustaligini hemde yemek yemedeki ustaligini biliyorum o yuzden yolrsinda yersinde
Bunuda yolar![]()
Evet aynen öyle sanat eserleri
Değil mi bunu yolsun![]()