• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
aman boş ver canım ya, diyer severe saat 12'ye doğru mutfatan çıktım, hiç buluşmayayim:9:

Bencede ya ne ugrasacaksin al makarnayi hasla, suz, sosunu yap ,bitti:51:Saka bir yana ugrasma o kadar onemli olan sosun olacak daha cok ve tabiki sunumun :34:

Bencede ya ne ugrasacaksin al makarnayi hasla, suz, sosunu yap ,bitti:51:Saka bir yana ugrasma o kadar onemli olan sosun olacak daha cok ve tabiki sunumun :34:

Yapardım yapmasına ama ancak 7de evde olsam, yapması baya ugraştiriyor,eee korktum yine 12'ye kadar mesaiye kalcam diye:51:

Merhaba:3:
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorum:16:Emeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim:16:Kadınlar
Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...:16::16::16:
Hayırlı günler:54::54::54:

Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorum:16:Emeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim:16:Kadınlar
Et kategorisini kaçırmış olmaliyim, ama tebrik ederim!
10 parmağında 10 marifet! Bütün kalbimle bu güzel hediyeleri hak ettiğine inanıyorum:)
Iyi günlerde kulan!

Bu arada o caydanlikmi ve üzerinde bir motifmi görüyorum?
Çok hoş hediyeler. .:1:

Burada aslinda aldığınız hediyeleri herkesin kaçırmamasi için ozel bir topikmi acilsa ne:))
Böylece herkes görmüş olur..
Ben eşya bakmasindan pek hoşlanırim, en azsindan fikir ediniyorum falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Et kategorisini kaçırmış olmaliyim, ama tebrik ederim!
10 parmağında 10 marifet! Bütün kalbimle bu güzel hediyeleri hak ettiğine inanıyorum:)
Iyi günlerde kulan!

Bu arada o caydanlikmi ve üzerinde bir motifmi görüyorum?
Çok hoş hediyeler. .:1:

Burada aslinda aldığınız hediyeleri herkesin kaçırmamasi için ozel bir topikmi acilsa ne:))
Böylece herkes görmüş olur..
Ben eşya bakmasindan pek hoşlanırim, en azsindan fikir ediniyorum falan.
Çok teşekkür ederim canım:16:

Canım o bitki çayı demliği:34:Yok masa örtüsünün deseni yansımış olabilir:9:

Evet haklısın öyle bir topic açılabilir:28:

Hediyeler çok güzel..İyi günlerde kullan Nevreste ciğim..Kazen herkese farklı farklı hediyeler göndermiş..bu konuda harika seçimleri var doğrusu :46::46::46::46::46::46:
Bakalım benim hediyelerimi nasıl bir kombine ile seçecek..merak ve heyecanla bekliyorumm:52::52::52::52::16::16::16::16::16::16:

Hediyeler çok güzel..İyi günlerde kullan Nevreste ciğim..Kazen herkese farklı farklı hediyeler göndermiş..bu konuda harika seçimleri var doğrusu :46::46::46::46::46::46:
Bakalım benim hediyelerimi nasıl bir kombine ile seçecek..merak ve heyecanla bekliyorumm:52::52::52::52::16::16::16::16::16::16:
Teşekkür ederim canım:16:

güle güle kullan nevosum hediyelerin cok güzel :16::16:

yarismaya katilicak olan arkadaslar nerde kimse katilmamis henüz :44:

arkadaslar makarnalari ekleyinde gözümüz midemiz acilsin :9::9::9::9:

yarismaya katilicak olan arkadaslar nerde kimse katilmamis henüz :44:

arkadaslar makarnalari ekleyinde gözümüz midemiz acilsin :9::9::9::9:

Evet ben de bekliyorum:56:
$1.webp $448897_En_ilginc_yemek_suslemeleri_28.webp :56::56:

Millet makarna degil sanat yapmis resmen :42::42:
bu kadinin saclarini yolupta yiyememki yazik olur :9::9::9::9:

Yeme beni tanimasam seni inanirim hem sac bas yolmadaki ustaligini hemde yemek yemedeki ustaligini biliyorum o yuzden yolrsinda yersinde :4::4:

Bunuda yolar :60::60::60:

Back
X