Nevreste
ellerine sağlık ilk sayfa çok güzel olmuş bu arada oğlum ateşlendi 18 ay aşısı olmuştu 3. Günde böyle oldu pek gelemiyorum buralara ama aklım fikrim burda öpüyorum herkesi başarılar rahibelerime de
Valla bütün tarifler cok guzel bende lazanya ravioli ve el açması kıymalı eriste arasinda kaldım en son ve eriste de karar kildim.hepsi birbirinden guzel ellerinize saglik arkadaslar şansınız bol olsun
Sağol canımm Şükür sabaha kadar geçti Bütün gece çizgi film izledik @MiuLego yu görünce aklıma bulmaca kulesindeki miular geldi çok şirinler bütün gece onları izleyince heryerde onları görüyorum
Sağol canımm Şükür sabaha kadar geçti Bütün gece çizgi film izledik @MiuLego yu görünce aklıma bulmaca kulesindeki miular geldi çok şirinler bütün gece onları izleyince heryerde onları görüyorum
Desteğin için çok sağol canım nevom İlk kez böyle titremeli Bi ateş oldu acile götürüp götürmemekte kararsız kaldım ama hamd olsun geçti azck ağrı kesiciyle
Desteğin için çok sağol canım nevom İlk kez böyle titremeli Bi ateş oldu acile götürüp götürmemekte kararsız kaldım ama hamd olsun geçti azck ağrı kesiciyle