- Emoji Skoru
- 27.720
- Puanlar
- 748
Amin canım yanımda hep oda bende bırakmıyoruz birbirimizi korkmuş sanırım birazAman canım dikkatli ol ateş çok önemliRabbim tekrar yaşatmasın
@alimiyon,
@hippotalamus,
@CocoChanelmademoiselle
Değerli oylarınız için çok teşekkürler canlar oyumu verdim valla hepsini işaretleyesim vardı da bi tane hakkımız var çok zor oldu benimde nur topu gibi 3 oyum olmuş
Ellerine sağlık cnm gerçekten çok güzel olmuştu tarifin.. bu arada geçmiş olsun evladına..@alimiyon,
@hippotalamus,
@CocoChanelmademoiselle
Değerli oylarınız için çok teşekkürler canlar oyumu verdim valla hepsini işaretleyesim vardı da bi tane hakkımız var çok zor oldu benimde nur topu gibi 3 oyum olmuş
Ellerine sağlık cnm gerçekten çok güzel olmuştu tarifin.. bu arada geçmiş olsun evladına..
Amiiin Sağolun düşünceli arkadaşlarım benimÇok geçmiş olsun evladına şifalar versin Rabbim @asliii1
dun geceden acildi ^^Hayırlı olsun açılmış oylamamız
Evet cnm kendi ne de verebilirsinYrışmacılar da oy verebiliyor mu ?
Teşekkür ederimEvet cnm kendi ne de verebilirsin
İki seferdir kendime vermek nedense zoruma gidiyor ama görüyorum ki herkes kendine vermiş normal birşey galibaEvet cnm kendi ne de verebilirsin
Oldukça durgunOylama nasıl gidiyor
Durgun seyrediyorOylama nasıl gidiyor
oy kuzim tesekkur ederim denemenide tavsiye ederim bide ustune sarimsakli y9gurt ohhhh mis ♡♡♡Oyum manti makarnaya :) herkese basarilar dilerim. Harikaaa gorunuyorlar. ❤
Bana tuyo verdin nasil girer bu kiyma bunun icine deyip yapamiyordum. ❤❤Yapacagim bende ama bakalim nasil olcak. Aldim tarifini.oy kuzim tesekkur ederim denemenide tavsiye ederim bide ustune sarimsakli y9gurt ohhhh mis ♡♡♡
:*Bana tuyo verdin nasil girer bu kiyma bunun icine deyip yapamiyordum. ❤❤Yapacagim bende ama bakalim nasil olcak. Aldim tarifini.