- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.362
- 598
tamam ayip ettinBana 2 tabaklık yeter, tatlıysa 1 tepsi tabi
nerden veriyoruz oyu bilmiyorum ki..Çok düşünme pamuk eller klavyede çalışsınnnnn,siyasette kapışırım seninle yoksaa
evet destek olacağım ama siz cok hizlisiniz. YetisemiyorumO zaman tatlı olması için destek olursunTopicten ayrılma
Tolin arasın Kazen'i bak sürekli görüşüyormuşBi tanecikkk ablan var yaniiii esirgeme torpilini
Ben de arada kaçırıyorumtamam ayip ettin
nerden veriyoruz oyu bilmiyorum ki..
evet destek olacağım ama siz cok hizlisiniz. Yetisemiyorum
Süperr tarifimde hazırO zaman tatlı olsunGüçleri birleştirelim
Şerbetli Tatlılar
Hadi banlatın bakalıme hadi oyleeeee olsunnn bareeee hanım abla senlen bır olalım nevosu banlatalım hıc banlanmamıs
ya yok serbetli tek olmasin lutfeeen. Her tür tatli olsun. Ben serbetli tatli sevmiyorum kii en son evlendigimde baklava acmistim eşime bir daha da yapmadim, lutfen butun tatli turleri olsunnn lutfeeeen.O zaman tatlı olsunGüçleri birleştirelim
Şerbetli Tatlılar
Oy kapmak için bizi kandırıyorlar ev, araba karşılığındaNe konuştunuz bu kadar sayfalar uçmuş
Vuslat nerdesin ağzımız ayrıldı gülmekten kaçırdınNe konuştunuz bu kadar sayfalar uçmuş
e hadi oyleeeee olsunnn bareeee hanım abla senlen bır olalım nevosu banlatalım hıc banlanmamıs
tamam ayip ettin
nerden veriyoruz oyu bilmiyorum ki..
evet destek olacağım ama siz cok hizlisiniz. Yetisemiyorum
Tolin arasın Kazen'i bak sürekli görüşüyormuş
Ama şerbetliler sütlü tarifleri ezer :)ya yok serbetli tek olmasin lutfeeen. Her tür tatli olsun. Ben serbetli tatli sevmiyorum kii en son evlendigimde baklava acmistim eşime bir daha da yapmadim, lutfen butun tatli turleri olsunnn lutfeeeen.
Ama sütlü tatlılar,pastalar ayrı olur onları 2 defa yaptık tatlıları 1 defa yaptık o zaman karışır ayırmak zorundayızya yok serbetli tek olmasin lutfeeen. Her tür tatli olsun. Ben serbetli tatli sevmiyorum kii en son evlendigimde baklava acmistim eşime bir daha da yapmadim, lutfen butun tatli turleri olsunnn lutfeeeen.
Nevoşun banlanması mucize olur
Yarın nevreste anketi açacak,oyunu bana verecen ona göreeee
Geçn güzn yazmış okudum,patrona demiş onur üyesi yapın diye,telefonu yüzüne kapamışşşş
Oy kapmak için bizi kandırıyorlar ev, araba karşılığında
Bak bak hemen başladılar demekOy kapmak için bizi kandırıyorlar ev, araba karşılığında
yaaaaa tabı tabı arıyorum bıktım senden dıyıp telı kapatıyo hain adamTolin arasın Kazen'i bak sürekli görüşüyormuş
bıtane hacker bulucam benım ceza puanlarını sana yazdırıcam nevoşşşHadi banlatın bakalım
Bize dil çıkarıyor diye kibleyin
Yarın nevreste anketi açacak,oyunu bana verecen ona göreeee
Senin vaatleri duyalımBak bak hemen başladılar demekKim neler vaad ediyor ona göre oy vereyim
Bıkmış senden demekyaaaaa tabı tabı arıyorum bıktım senden dıyıp telı kapatıyo hain adam
bıtane hacker bulucam benım ceza puanlarını sana yazdırıcam nevoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?