Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylamaya sunalım, şerbetliyle kurupastaları :)Şerbetli tatlılarda diretelim![]()
Yok ya ben yemek yememiştim, yedim geldim hemen :)Herkes dağıldı![]()
Aslında bunun için topic açabilirimOylamaya sunalım, şerbetliyle kurupastaları :)
MaşallahTopigi gordum cok pis aciktim oyle boyle degil ya ki bugun 2 tabak makarna yedim. Oyyyy!![]()
Aslında kuru pastalar yapılmamıştı bence o olabilir:)Oylamaya sunalım, şerbetliyle kurupastaları :)
Süper olur, uğraşıp yorulma aslında, benim için çok fark etmez, onuda yapar öğrenirim şerbetli sonrayada koyulsa olur, ne kadar uyumluyumAslında bunun için topic açabilirim![]()
Kuru olursa kuruyu eklicen, şerbetli olursa kurunun üstüne dökücen şerbetli tatlı olacak yani öyle miSüper olur, uğraşıp yorulma aslında, benim için çok fark etmez, onuda yapar öğrenirim şerbetli sonrayada koyulsa olur, ne kadar uyumluyum![]()
Şerbetli olursa diye çeviz kırdım, dilber dudağı yapcaktım, onun kurusu güzel olmaz, kuru olursa, başka tarif bakarımKuru olursa kuruyu eklicen, şerbetli olursa kurunun üstüne dökücen şerbetli tatlı olacak yani öyle mi
İyi fikirmiş![]()
Bana belli olmuyor, eşimin işlerine yardım ettiğimden bazen fırsat bulamayabiliyorum, vaktim varken halledeyim dedim :)Şimdiden çalışmalara başladın yani![]()
Allah kolaylık versin canımBana belli olmuyor, eşimin işlerine yardım ettiğimden bazen fırsat bulamayabiliyorum, vaktim varken halledeyim dedim :)
Amin canım hepimizeAllah kolaylık versin canımHallet hallet
![]()
MaşallahBirde zayıfsındır sen şimdi
![]()
Onun asayişide sağlaması lazım :)Nevoş nereye kayboldu![]()
Yarın sabah açılacak, burda olacak anket :)Ay evet zayifimKeske biraz kilo alsam.
Oylama topigi acildi mi? Cepten giriyorum bakindim bulamadim. Tarifler ve anlatimlar eglenceli yarin birini deneyecegim![]()
Süper olur, uğraşıp yorulma aslında, benim için çok fark etmez, onuda yapar öğrenirim şerbetli sonrayada koyulsa olur, ne kadar uyumluyum![]()
Oylama anketi açılsın daha sonra kategori için topic açayımEvet Nevoş anket yap![]()