• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Onlarıda karşılıyorummmm merak etmeee :D :KK70: :KK52: :KK60:
Ben de yeni bir dünya vaad ediyorum hadi bakalım.:rolleyes:İşe gitmek yok,paralar her ay banka hesabınıza yatacak.Çocuklarınızı bakıcı değil siz büyüteceksiniz.Her ay istediğiniz yere tatile gideceksiniz.Evde iki yardımcı.Kocalarınız da siz ne diyorsanız yapacak.Sizi de çok sevecek.:KK8:Onlara aşı bulacağım merak etmeyin.:KK70:Savaşsız güzel mutlu bir ülke.:KK73:Sarayda vakit mi geçer ayol.O ne öyle korku evi gibi.:KK53:

selamlarrr
e0b441cf4a139bce2f94db7ab33fbc61.gif
:KK45:

Ne bir kaç tanesi sürüyle saray var :KK70::KK70:

Ayıpsın zamanında F1 pilotluğu yapatım
Bastımmı gaza gider mi giderrrr :KK70::KK70::KK70:
Yalnız uzay için yeni sınava girmen gerekir o kabul değil.:KK53:Basarsın tabi gaza nasılsa önünde kimse yok.:KK70:

Elektrik su beleşş diyorum yaa,hamamı bilem var saraydaaa :KK70::KK70:natırda var ohhh mis valllaa :confused::confused:
Tabi annem herşey sizler içinnnn değilmiii :KK70::KK70::KK8::KK8:
Abla altta ki vaadler fena cazip geldi:35:
Ben de yeni bir dünya vaad ediyorum hadi bakalım.:rolleyes:İşe gitmek yok,paralar her ay banka hesabınıza yatacak.Çocuklarınızı bakıcı değil siz büyüteceksiniz.Her ay istediğiniz yere tatile gideceksiniz.Evde iki yardımcı.Kocalarınız da siz ne diyorsanız yapacak.Sizi de çok sevecek.:KK8:Onlara aşı bulacağım merak etmeyin.:KK70:Savaşsız güzel mutlu bir ülke.:KK73:Sarayda vakit mi geçer ayol.O ne öyle korku evi gibi.:KK53:

Allah!! Bu tam benlik :rolleyes: Hanım abla elimde olmadan Adraya doğru sükleniyorum:70:

Back
X