Bu nasıl iş ,tapu vuslata gitmiş :)
Burnuma katakuleye getirilme kokuları geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanım hanım gerçekleri konuş burada.Boş vaadlerle milleti uzay boşluğuna yollama.
![]()
Ortalık fena kızışacak gibiGerçeklerrr bunlar hanımefendiiiineresi boşşş bakalımmm ne güzel addalara yolluyom sizleriiii,mekiğide ben kullancam ne olsun dahaa
![]()
Bak orasını hiç düşünmedim
Ay abla çatlıcam şimdi herşyi de hazırlamışsın![]()
Ben de yeni bir dünya vaad ediyorum hadi bakalım.Onlarıda karşılıyorummmm merak etmeee![]()
![]()
![]()
![]()
Burnuma katakuleye getirilme kokuları geliyor![]()
Ehliyetin var mı bari.Gerçeklerrr bunlar hanımefendiiiineresi boşşş bakalımmm ne güzel addalara yolluyom sizleriiii,mekiğide ben kullancam ne olsun dahaa
![]()
Burnuma katakuleye getirilme kokuları geliyor![]()
Ortalık fena kızışacak gibi![]()
Ben tapuların sağlamlığından Şüphe etmeye başladım , aynı sarayı bir kaç kişiye vericek gibi amaHanım ablanın elinde bir kaçtane saray var demek ki![]()
Hanım ablanın elinde bir kaçtane saray var demek ki![]()
Ehliyetin var mı bari.![]()
Ne sandınız.Ben tapuların sağlamlığından Şüphe etmeye başladım , aynı sarayı bir kaç kişiye vericek gibi ama![]()
Ben tapuların sağlamlığından Şüphe etmeye başladım , aynı sarayı bir kaç kişiye vericek gibi ama![]()
Ne sandınız.Sonra kış kıyamet ortada kalmayın.
![]()
Yalnız uzay için yeni sınava girmen gerekir o kabul değil.Ne bir kaç tanesi sürüyle saray var
Ayıpsın zamanında F1 pilotluğu yapatım
Bastımmı gaza gider mi giderrrr![]()
Neyse avukatımıda alıyım , noterde Görüşürüz o zamanYok annem her oy verene bir saray veriyorumlebiderya gibi saray var bizdeee paşa dedemden kaldı hepsi
bir oy bir saray demektirrr
Kızıştı bilemmmm![]()
![]()
Girmek zorundayım yoksa oylar gidecek.Adra adraaaaa huuuuuu girme aramızaaa![]()
Abla altta ki vaadler fena cazip geldiElektrik su beleşş diyorum yaa,hamamı bilem var saraydaaanatırda var ohhh mis valllaa
Tabi annem herşey sizler içinnnn değilmiii![]()
Ben de yeni bir dünya vaad ediyorum hadi bakalım.İşe gitmek yok,paralar her ay banka hesabınıza yatacak.Çocuklarınızı bakıcı değil siz büyüteceksiniz.Her ay istediğiniz yere tatile gideceksiniz.Evde iki yardımcı.Kocalarınız da siz ne diyorsanız yapacak.Sizi de çok sevecek.
Onlara aşı bulacağım merak etmeyin.
Savaşsız güzel mutlu bir ülke.
Sarayda vakit mi geçer ayol.O ne öyle korku evi gibi.
![]()
Gel Vuslat burada yeni bir dünya var.Abla altta ki vaadler fena cazip geldi
Allah!! Bu tam benlikHanım abla elimde olmadan Adraya doğru sükleniyorum
![]()
ayyy oylamaaa... kime kime kime gitse oyum...![]()