Yaza gel Diloş ya ben kışın gelemem kiinşallah bu kış gelcez abla öyle bi planımız var eşimle.. ay ne de güzel olurdu bi plan yapsak da buluşsak
Ablacım sen çoğu üyeyi tanıyorsundur o zaman
İnşaAllah canım, ben çok isterim
Sen de İstanbul'a gel Diloş çoklu buluşma yapalım
bebişiz biz bebişşş
Artık fırsat olmuyor heralde :)
Bana uyar
Ay çok heyecanlandım şimdidenArtık fırsat olmuyor heralde :)
Bana uyar
o da olabilir hiç belli değil bi bakmışın yazın geldikYaza gel Diloş ya ben kışın gelemem ki
abla düşünsene beni herkes çok sevmiş vs vs bi gelmişimFırsat değil aslında,kimse kimseye güvenemiyor cesaret edemiyorlar herhalde..
Aaa.. O zaman güvendikleriyle buluşsunlar :)Fırsat değil aslında,kimse kimseye güvenemiyor cesaret edemiyorlar herhalde..
:) bendeAy çok heyecanlandım şimdiden
Efser ve Lisabella ile buluşmuştumEfserle buluşmuştun değil mi Nevoş
Buluşucaz değil mi
Kazen le mi buluştun
Sen hangi şehirdeydin Diloşum
Evet abla ben çok eski konulara bakmıştım, eki üyelerin çoğuna denk gelmiyorum hiçTanıyorum tabi,ama çoğu yok gelmiyorlar artık
Sevsinlerrrr bebişleriiiii
abla düşünsene beni herkes çok sevmiş vs vs bi gelmişimkatilim hahahahah puhaaaaa
Aaa.. O zaman güvendikleriyle buluşsunlar :)
Kazenler varmış o ortamda kötü birşey olmaz zaten.
:) bendeHangi ay olacağı belli mi?
Evet abla ben çok eski konulara bakmıştım, eki üyelerin çoğuna denk gelmiyorum hiç
İnşaAllah canım, çok güzel oluro da olabilir hiç belli değil bi bakmışın yazın geldik
Okullar kapandıktan sonra 2,5 ay falan kalıcam İstanbul'da canım, vakit bolAaa.. O zaman güvendikleriyle buluşsunlar :)
Kazenler varmış o ortamda kötü birşey olmaz zaten.
:) bendeHangi ay olacağı belli mi?
Aa Lisaylada mı buluştunuzEfser ve Lisabella ile buluşmuştum
Üye sayısı arttı, hergün yeni biri geliyor, yeni biri yeni bir karakter..Katil diloşşşşşşş
Benim düşüncem bu işte,ama o zamanlar site daha farklıydı,bu kadar çok üye yoktu.
Saygı sevgi vardı diyeyim,şimdi onlar kalmadı bana göre..
İnşaAllah canım, çok güzel olur
Okullar kapandıktan sonra 2,5 ay falan kalıcam İstanbul'da canım, vakit bol
Aa Lisaylada mı buluştunuz
Süper o zaman, sıkıntı yok :)İnşaAllah canım, çok güzel olur
Okullar kapandıktan sonra 2,5 ay falan kalıcam İstanbul'da canım, vakit bol
Aa Lisaylada mı buluştunuz
Üye sayısı arttı, hergün yeni biri geliyor, yeni biri yeni bir karakter..
Birde genellemek istemem ama Saygı Bir nesili es geçmiş gibi
Haklısın abla her çeşit insan var ama böyle sohbetlerde az çok birbirimizi çözebiliyoruzKatil diloşşşşşşş
Benim düşüncem bu işte,ama o zamanlar site daha farklıydı,bu kadar çok üye yoktu.
Saygı sevgi vardı diyeyim,şimdi onlar kalmadı bana göre..
Evet ya benim de eski tanıdıklarım vardı bayağı koyu sohbet ettiğimiz hepsi facede şimdiFace çıkınca yaprak dökümü gibi oldu,herkes dağıldı ,işurada kaç kişi kaldı eskilerden çok az..
Haklısın abla her çeşit insan var ama böyle sohbetlerde az çok birbirimizi çözebiliyoruz
Evet ya benim de eski tanıdıklarım vardı bayağı koyu sohbet ettiğimiz hepsi facede şimdi
Doğru söylüyorsun.. Herkesle tartışmaya girilmiyor, ben siyasete girmiyorum mesela, çünkü karşılıklı tahammül yok, herkes her cümleyi başka yere çekmeye, seni fişlemeye hazır, sinirlenirde uyarsanda iş çığrından çıkıyorSürekli değişiyor elbette,fikirler uymuyor,görüyoruz burada ters geliyporsa hemen vuruyor sayıyor gidiyor..
Daha geçen gün birisi bana pislik dedi,ne yapayım söyle,cevap veririm hemde nasıl ama onun seviyesine düşerim sonra..
Abla İstanbul'da mısın sen deGeldiğin zaman haber,imiz olsun
Süper o zaman, sıkıntı yok :)
Boş ver ablam onları edepsiz onlarSürekli değişiyor elbette,fikirler uymuyor,görüyoruz burada ters geliyporsa hemen vuruyor sayıyor gidiyor..
Daha geçen gün birisi bana pislik dedi,ne yapayım söyle,cevap veririm hemde nasıl ama onun seviyesine düşerim sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?