Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
abla düşünsene beni herkes çok sevmiş vs vs bi gelmişim katilim hahahahah puhaaaaa

Katil diloşşşşşşş

Aaa.. O zaman güvendikleriyle buluşsunlar :)
Kazenler varmış o ortamda kötü birşey olmaz zaten.

:) bende Hangi ay olacağı belli mi?

Benim düşüncem bu işte,ama o zamanlar site daha farklıydı,bu kadar çok üye yoktu.
Saygı sevgi vardı diyeyim,şimdi onlar kalmadı bana göre..

o da olabilir hiç belli değil bi bakmışın yazın geldik
İnşaAllah canım, çok güzel olur
Aaa.. O zaman güvendikleriyle buluşsunlar :)
Kazenler varmış o ortamda kötü birşey olmaz zaten.

:) bende Hangi ay olacağı belli mi?
Okullar kapandıktan sonra 2,5 ay falan kalıcam İstanbul'da canım, vakit bol
Efser ve Lisabella ile buluşmuştum
Aa Lisaylada mı buluştunuz

Katil diloşşşşşşş

Benim düşüncem bu işte,ama o zamanlar site daha farklıydı,bu kadar çok üye yoktu.
Üye sayısı arttı, hergün yeni biri geliyor, yeni biri yeni bir karakter..
Birde genellemek istemem ama Saygı Bir nesili es geçmiş gibi

Üye sayısı arttı, hergün yeni biri geliyor, yeni biri yeni bir karakter..
Birde genellemek istemem ama Saygı Bir nesili es geçmiş gibi

Sürekli değişiyor elbette,fikirler uymuyor,görüyoruz burada ters geliyporsa hemen vuruyor sayıyor gidiyor..
Daha geçen gün birisi bana pislik dedi,ne yapayım söyle,cevap veririm hemde nasıl ama onun seviyesine düşerim sonra..

Katil diloşşşşşşş

Haklısın abla her çeşit insan var ama böyle sohbetlerde az çok birbirimizi çözebiliyoruz
Face çıkınca yaprak dökümü gibi oldu,herkes dağıldı ,işurada kaç kişi kaldı eskilerden çok az..
Evet ya benim de eski tanıdıklarım vardı bayağı koyu sohbet ettiğimiz hepsi facede şimdi

Haklısın abla her çeşit insan var ama böyle sohbetlerde az çok birbirimizi çözebiliyoruz

Evet ya benim de eski tanıdıklarım vardı bayağı koyu sohbet ettiğimiz hepsi facede şimdi

Zaten aklına mantığına yatmıyorsa sohbet etmeyeceksin yada he hee deyip geçeceksin..
Biz artık az da olsa tanımaya başladık birbirimizi.

Face buradan kopardı bir çok kişiyi..

Doğru söylüyorsun.. Herkesle tartışmaya girilmiyor, ben siyasete girmiyorum mesela, çünkü karşılıklı tahammül yok, herkes her cümleyi başka yere çekmeye, seni fişlemeye hazır, sinirlenirde uyarsanda iş çığrından çıkıyor

Geldiğin zaman haber,imiz olsun
Abla İstanbul'da mısın sen de SüperTamamdır ablacım
Süper o zaman, sıkıntı yok :)

Boş ver ablam onları edepsiz onlar
Onlarla laf kavgasına bile girmeye değmez.
Bir söz var çok sevdiğim
"Edepli edebinden susar, edepsiz ben susuturdum sanar" O tür insanlara bu sözü yapıştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…