- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
Doğru söylüyorsun.. Herkesle tartışmaya girilmiyor, ben siyasete girmiyorum mesela, çünkü karşılıklı tahammül yok, herkes her cümleyi başka yere çekmeye, seni fişlemeye hazır, sinirlenirde uyarsanda iş çığrından çıkıyor
Abla İstanbul'da mısın sen deSüper Tamamdır ablacım
Boş ver ablam onları edepsiz onlar
Onlarla laf kavgasına bile girmeye değmez.
Bir söz var çok sevdiğim
"Edepli edebinden susar, edepsiz ben susuturdum sanar" O tür insanlara bu sözü yapıştırmak lazım
Herkesin doğrusu kendine..Düzgün tartışırsın tamam derim,herkes kendi fikrini kabul ettirmeye çalışınca da olmuyor..
Hele siyaset tam kaynar kazan
Aynen ablacım faceye geçen burayı unutuyorZaten aklına mantığına yatmıyorsa sohbet etmeyeceksin yada he hee deyip geçeceksin..
Biz artık az da olsa tanımaya başladık birbirimizi.
Face buradan kopardı bir çok kişiyi..
Siyaset, bdv sakat bölümlerDoğru söylüyorsun.. Herkesle tartışmaya girilmiyor, ben siyasete girmiyorum mesela, çünkü karşılıklı tahammül yok, herkes her cümleyi başka yere çekmeye, seni fişlemeye hazır, sinirlenirde uyarsanda iş çığrından çıkıyor
Herkesin doğrusu kendine..
Ben fikrimi sana kabul ettiremem, sen bana ettiremezsin ikimizde kendimize göre doğruyu düşünüyoruzdur. Sen hayat tecrüben var dersin, ben zaman değişti derim :)
İyisimi herkes birbirini dinlesin, mantıklı olan cümle varsa alkışlasın, yoksa saldırmasın
Aynen ablacım faceye geçen burayı unutuyorBenim facem yoktu normalde sadece burdaki arkadaslar için açmıştım ama hiç girdiğim yok en son giriş 1 seneye yakın olmuştur herhalde:) Burası daha eğlenceli daha sıcak
Siyaset, bdv sakat bölümler
Zor ne imkansız, ben eşimle, annemle, babamla bile çatışıyorum :)Öylede herkes ben derse çıkış yolu olmaz sıkışır kalırsın..
Orta yolu bulmakta zor gerçi..
Zor ne imkansız, ben eşimle, annemle, babamla bile çatışıyorum :)
Aynı evin içerisinde bile düşünceler farklı, böyle bir platforma mümkün değil
Ama abla tıkıyorlar sonra mapusaFace unutturdu burayıbendede gface yok iyiki yok dşiyorum..
Siyaset ,bdv candır can
Ama abla tıkıyorlar sonra mapusa
Bu topik siyaset, bdv topiğine doğru gidiyor
Yok bee.. Ne işimiz varBu topik siyaset, bdv topiğine doğru gidiyor
Sende bağışıklık yapmış abla mapusGöze alacaksın onudaboşuna mı yatıp çıkıyoruz mapısta
Hep yemekmi konuşacağız yani
Yok bee.. Ne işimiz var
GörüşürüzBen kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?