Geldimcabuk o nevoşu getirin bana cabukkkkk
Hoşgeldin hemşomMerhaba kızlarrr
Merhaba canım nasılsınSelam:)
oooo nevoşşşş yemeklerin ustasıyam
Öyleyim tabi korktun muoooo nevoşşşş yemeklerin ustasıyam
topiklerin agasıyam diyosun yanı ha senii seniii
Hos buldum,iyiyim. Sen nasilsin? Duyduguma gore cezerye istiyomussun hemsom gondereyim sanaHoşgeldin hemşomNasılsın
Merhaba canım nasılsın
fark yapmaz nevoşşş vermezlerse kacırırımÖyleyim tabi korktun mu
Beni neden istiyorsun söyle bakalım
Acaba bu topictekiler beni sana verir mi bir sor istersen
İyiyim canım sağolHos buldum,iyiyim. Sen nasilsin? Duyduguma gore cezerye istiyomussun hemsom gondereyim sana
İyiyim canım, senHoşgeldin hemşomNasılsın
Merhaba canım nasılsın
Ben vermem Nevoş gel yanımaÖyleyim tabi korktun mu
Beni neden istiyorsun söyle bakalım
Acaba bu topictekiler beni sana verir mi bir sor istersen
Niye kaçırıyorsun fidye mi isteyeceksinfark yapmaz nevoşşş vermezlerse kacırırım
İyiyim canım sağolİyiyim canım, sen
Ben vermem Nevoş gel yanıma
evet nevoşşşş sana iyi fidye verirler haaaa vermezlerse o zaman editörlüğün benım olurrrNiye kaçırıyorsun fidye mi isteyeceksin
Sen yeter ki iste hemsoomm beniiimmmİyiyim canım sağolEvet istiyorum gönder
Yok ya kimse vermez boşa uğraşmaevet nevoşşşş sana iyi fidye verirler haaaa vermezlerse o zaman editörlüğün benım olurrr
Sağol canım söylemen yeterSen yeter ki iste hemsoomm beniiimmm
Onun gözü dönmüş hemsom,yeni mune ben olayim diyoYok ya kimse vermez boşa uğraşma
Benim editörlüğümü ne yapacaksın sen kendine Editörlük al
al demesi kolay kazen veriyomu acaba nenemlen bana bı onur uyeligi bilem vermedıYok ya kimse vermez boşa uğraşma
Benim editörlüğümü ne yapacaksın sen kendine Editörlük al
Antep`e gelicem ben zaten,senle de görüşmek isterim. Musait olursan :)Sağol canım söylemen yeterİnşaallah birgün nasip olur nede olsa hemşoyuz
KİBledim zaten beni kaçıracakmış diyeOnun gözü dönmüş hemsom,yeni mune ben olayim diyobanlayin bunu
Akıllı ol yaramazlık yapma belki birgün veriral demesi kolay kazen veriyomu acaba nenemlen bana bı onur uyeligi bilem vermedı
İnşaallah canımAntep`e gelicem ben zaten,senle de görüşmek isterim. Musait olursan :)
harbiiiii harbiiiiiiii ben mune olunca senı sıteye almam haberın olaOnun gözü dönmüş hemsom,yeni mune ben olayim diyobanlayin bunu
niye ben yaramazmıyım?Akıllı ol yaramazlık yapma belki birgün verir
İnşaallah canımNe zaman geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?