Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aaa şartları nedir, biraz açıklama yapaarmısın?
Ben makarna hastasıyım yaaa... yapmayı da cok seviyorum... katılsam mı acaba ay bilemedim

Aaa şartları nedir, biraz açıklama yapaarmısın?
Ben makarna hastasıyım yaaa... yapmayı da cok seviyorum... katılsam mı acaba ay bilemedim
Katıl tabi :)
Yemeği yapıp, yapım aşamasının ve sunumunun resmini çekiyorsun, anlatımıyla beraber konu açıyorsun, oldukça basit
Açılan konulardan bakarak daha iyi anlayabilirsin

hanımlarrr şimdi yarışmaya katılacak üyeler tarif için konu açacak ya biz nasıl görücez onları resimlerini falan
ay ben bunu bilemediğimden geçen ki et yemeği yarışmasına oy kullanamamıştım

hahaha baktım çok kolaymış
ben cumartesi yapıcam sanırım bugün yapacaktım ama misafirliğe gidiomuşuz
sakin kafayla izin günümde yapmak daha ii olcak

Selam dilaracım,iyiyim sağol sen nasılsın,bakıyorum tariflere buldum bir kaç tane
İyiyim ablacım bende yemek hazırlıyorum mutfak telaşı Benimde aklımda bi tarif var , farklı bi çeşidini tatilde yedim geçen sene onu kendi tarzıma uyarlıcam galibaa Yada en kötü haşlayıp süzgeçte resim koycam

Akşam saati yemek saati tabisi,hadi bakalım kolay gelsin şimdiden çok tarif var karar veremiyorsun bu seferde

yeni kategori hayırlı uğurlu olsun ilk sayfada yazan ödül gerçek mi yoksa bir tek ben mi inandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…