Allah yardımcın olsunBen uykuda sayıklayanlardanımkonuşsan konuşup cevap veriyorum ama hatırlamıyorum
Uyukuda beni konuşturup sonra sen dedin ya diyor ben hatılamıyorum diyorum kızıyor
Gerçek tabikiyeni kategori hayırlı uğurlu olsunilk sayfada yazan ödül gerçek mi yoksa bir tek ben mi inandım
ödül güzelmiş ama tek başına gidilmez oraya 2 kişilik olsaydı erkek arkadaşımla giderdikGerçek tabiki
Katılacak mısın düşünüyor musun?ödül güzelmiş ama tek başına gidilmez oraya 2 kişilik olsaydı erkek arkadaşımla giderdik
en iyisi 1.olmamak
daha zamanı varmış bu aralar yapamam ama evet düşünüyorumKatılacak mısın düşünüyor musun?
Tamam canım daha vaktimiz vardaha zamanı varmış bu aralar yapamam ama evet düşünüyorum
tamam canımmm öyle yapayımTamam canım daha vaktimiz varNe zaman istersen o zaman hazırlarsın Biz bekliyor olacağız
Evet bu kategori bayağı güzel ve çekişmeli olacaktamam canımmm öyle yapayımyarışmacılar ne kadar hızlı daha dün açıldı bugün 3 tarif var
makarna olunca katılım baya çok olacak sanırım
Evet bu kategori bayağı güzel ve çekişmeli olacakMakarna sevmeyen yok hediye şahane daha ne olsun
Evet çok eğlenceli olacakeğlenceli olacağı kesin yarışmacı da çok Kazen bile katılıyor yanibelki de hediyeyi kendi alır onun tarifini çok merak ediyorum gerçekten
inşallah canımEvet çok eğlenceli olacakAğzımızın tadı hiç bozulmasın inşaallah
Ben de çok merak ediyorumKatılmayı düşünenler onun tarifini bekliyor
Sana da kolay gelsin canıminşallah canımheyecanlı olacak desene herkese başarılar dileyelim
teşekkür ederim Nevoş sana da kolay gelsin şimdidenSana da kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canımteşekkür ederim Nevoş sana da kolay gelsin şimdiden