• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
image.webp

Bana oy veren herkese çooooook ama çok teşekkür ederim beğenilmek çok mutlu etti beni sağolun :KK68: Varolun .. Ben geldim bı arada , yollar çok kötü kar hağışı var yolculuk yapanlara ALlah kolaylık versin

O senin pizza gibi makarnadan yapmazsam catlarım harikaydı:KK9:
Oyum dilaraya gitti ama benim iki birincim vardı bu kategoride:KK50:

Beraber yesek 100er kg oluruz be sohbet muhabbet eşliğinde:KK45:
Beğendiğine mutlu oldum canım.:KK46:Dilara hak etti.Çok uğraşmış.Keşke yesek yesek kilo almasak dimi.:KK45:

Adra'cım nasılsın:KK60:

İyiyim Nevoş sen nasılsın?

Bende çok az var ifadeler ya.Niye acaba?

Sanırım ya tlfnum yada internetimden kaynaklı bi sorun yaşıyorum yazı yazamaıyorum sürekli yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın hatunlar hepinizi öpüyorum bari sabah işyerinden girip yazayım öpüldünüz

Beğendiğine mutlu oldum canım.:KK46:Dilara hak etti.Çok uğraşmış.Keşke yesek yesek kilo almasak dimi.:KK45:

İyiyim Nevoş sen nasılsın?

İyiyim canım sağol :KK60:
Bilmem benim sorun yoko_O

Burası benim olduğuna göre KİB yapınca ben gelebilirim:KK70::KK70:

Sanırım ya tlfnum yada internetimden kaynaklı bi sorun yaşıyorum yazı yazamaıyorum sürekli yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın hatunlar hepinizi öpüyorum bari sabah işyerinden girip yazayım öpüldünüz
Şefim Tebrik ediyorum :KK60::rolleyes::KK9::KK9:

Eki Görüntüle 1320682

Bana oy veren herkese çooooook ama çok teşekkür ederim beğenilmek çok mutlu etti beni sağolun :KK68: Varolun .. Ben geldim bı arada , yollar çok kötü kar hağışı var yolculuk yapanlara ALlah kolaylık versin

Diloş hak ettin birinciliği tebrik ediyorum seni :KK9::KK9:

İyiyim Nevoş sen nasılsın

Adracım ne haber nasılsın,yan tarafında siyeh surat varya oradada var smileler :KK76:

Back
X