Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğendiğine mutlu oldum canım.O senin pizza gibi makarnadan yapmazsam catlarım harikaydı
Oyum dilaraya gitti ama benim iki birincim vardı bu kategoride
Beraber yesek 100er kg oluruz be sohbet muhabbet eşliğinde![]()
Adra'cım nasılsın![]()
Sen gelmeyesinKİb butonunu biliyor musun oraya tıkla![]()
Canım Ank'ımmmmmmMegimmmmmm en sevdiğim tatlılardan birisii ellerine sağlıkk![]()
Başka varmı tatlı filan![]()
İyiyim canım sağolBeğendiğine mutlu oldum canım.Dilara hak etti.Çok uğraşmış.Keşke yesek yesek kilo almasak dimi.
İyiyim Nevoş sen nasılsın?
Bende çok az var ifadeler ya.Niye acaba?
Sen gelmeyesin![]()
Şefim Tebrik ediyorumSanırım ya tlfnum yada internetimden kaynaklı bi sorun yaşıyorum yazı yazamaıyorum sürekli yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın hatunlar hepinizi öpüyorum bari sabah işyerinden girip yazayım öpüldünüz
Burası benim olduğuna göre KİB yapınca ben gelebilirim![]()
Eki Görüntüle 1320682
Bana oy veren herkese çooooook ama çok teşekkür ederim beğenilmek çok mutlu etti beni sağolunVarolun .. Ben geldim bı arada , yollar çok kötü kar hağışı var yolculuk yapanlara ALlah kolaylık versin
Beğendiğine mutlu oldum canım.Dilara hak etti.Çok uğraşmış.Keşke yesek yesek kilo almasak dimi.
İyiyim Nevoş sen nasılsın
Bende çok az var ifadeler ya.Niye acaba?
Ablam hoşgeldinDiloş hak ettin birinciliği tebrik ediyorum seni
Adracım ne haber nasılsın,yan tarafında siyeh surat varya oradada var smileler![]()
Sorun bende o zaman.İyiyim canım sağol
Bilmem benim sorun yok![]()
OlabilirSorun bende o zaman.
Nasılsın AblamNevoşum hoş gördüm![]()
İyiyim hanim abla sağol.Sen de iyisin inşallah.Adracım ne haber nasılsın,yan tarafında siyeh surat varya oradada var smileler![]()