- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Gözüm yastığımda uyursam uyanabilirmiyim diye bakıyorumiyiyim kızlar biraz karnım ağrıyor malum![]()
siz napıyosunuz![]()
Dikkat et kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözüm yastığımda uyursam uyanabilirmiyim diye bakıyorumiyiyim kızlar biraz karnım ağrıyor malum![]()
siz napıyosunuz![]()
Çorbaya oy veren herkes, yarışmaya katılmak zorunda, sonuçta sizin oylarınız belirledi kategoriyiçorbaya oy vermiştim bende bakalım inşallah
Hanımannem eşim sınavlarına girdi iki gün boyunca ben de gezdim arkadaşlarla bol bol hava da güzeldi .. sıkıntı olmadı da gelirken yollar çok kötüydüaz kaldı yolda kalcaktık arabada zincir falan da yoktu biraz tehlike kokusu vardı yani.
ama çok şükür sağsalim geldik.. kafa dağıttık en güzeli de o bunalmıştım bu dağ başında
![]()
aynen benim oyumda çorbalara gitti oy verip de katılmazsak Nevoş sultan bizi yakamızdan tuttuğu gibi kapı dışarı ederçorbaya oy vermiştim bende bakalım inşallah
Katılmayacaktıysan, pastamı niye engelledinaynen benim oyumda çorbalara gitti oy verip de katılmazsak Nevoş sultan bizi yakamızdan tuttuğu gibi kapı dışarı ederbiz taışmamıştık galibaa
![]()
kesinlikle hanım annem iyi olduSınavlarından da iyi notlar alır inşallah,dönüşünüzde kötü olmuş,neyseki varmışsınız evinize..
Arada böyle gitmek lazım kafa dağıtmak için,hem moral olarakta iyi geliyor..![]()
Çorbaya oy veren herkes, yarışmaya katılmak zorunda, sonuçta sizin oylarınız belirledi kategoriyi![]()
ya ben dolanıyordum buralarda hep ismimi değiştirdim yenilerde ondandır belki bilmemaynen benim oyumda çorbalara gitti oy verip de katılmazsak Nevoş sultan bizi yakamızdan tuttuğu gibi kapı dışarı ederbiz taışmamıştık galibaa
![]()
Pastamı engellediniz, takip ederim, taciz ederimmakarnaya da katılacaktım ama bebeğim yüzünden olmadı çok zamanımı alıyor. Çorbalar bir başlasın hele
![]()
Pastamı engellediniz, takip ederim, taciz ederim
Ayarlarsan bekleriz stres yapma, bebeğini uyuttuğun müsait bir anında yaparsın![]()
yok yok katılcaz pinkoooKatılmayacaktıysan, pastamı niye engelledin![]()
kesinlikle hanım annem iyi oldusen de neler var neler yok ?
aaa dombik nasılsın ?ya ben dolanıyordum buralarda hep ismimi değiştirdim yenilerde ondandır belki bilmemdombik tim
ooohh ne güzel... e o zaman sokak modasına katılmışındır hanımannem yeni cicilerinleeeNe olsun canım ya,dün dışardaydık alışverişe çıktık hep beraber![]()
Hahh şöylee..yok yok katılcaz pinkooo![]()
aaa dombik nasılsın ?tanıdım yeni adın hayırlı uğurlu olsun
Sen katılcan mı hanım abla yarışmaya?Ne olsun canım ya,dün dışardaydık alışverişe çıktık hep beraber![]()
iyiyim bende çalışıyorum... bi yandan ne çorba yapsam ,bir yandan kombinde kime oy versem ,bir yandan da şu öniyiym şükür sen nasılsın. Teşekkür ederim
![]()
bu arada yarışma bitmiş kiiiiSen katılcan mı hanım abla yarışmaya?
Tarz yarışmasına mı? Ben baktımda oya karar vermedim :)bu arada yarışma bitmiş kiiiioylama açılmış hadi gidip oy kullanalım pinko
![]()