• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
ya ben dolanıyordum buralarda hep ismimi değiştirdim yenilerde ondandır belki bilmem o_O dombik tim

Nick değişmiş güzel olmuş buda bende diyorum kim bu arkadaş :KK54:

Sen katılcan mı hanım abla yarışmaya?

Bilmem düşünmem lazım :KK76:

iyiyim bende çalışıyorum... bi yandan ne çorba yapsam ,bir yandan kombinde kime oy versem ,bir yandan da şu ön
mdeki dosyaları nasıl bitirsem diye düşünüyorum :KK45::KK45::KK45:

Kombinde 2 tane beğendim 17 ve 21 birine oyu verecem

evet abla.Eski kiloma döndüm doğum kilolarımı attım 3 ay içinde. Kendime bir güzellik yapam dedim nick değiştirdim :KK59:

Bebek ne kadar oldu şimdi güle güle büyüt bebeğini :nazar: güzel olmuş beğendim

Sana ısrar edesim gelmiyor:KK53:
Korkuyorum çıkaracağın tariften:KK31:
Şaka şaka katılsana, bak ne kadar eğlendik:KK68:

Israr etsene bana :KK53::KK53: belli olmaz her an herşey olabilirr

günaydınnn hanımlarrrr:KK54:

maşallah oylar almış başını gitmiş tebriklerrrr:KK55:
kazanan arkadaştan tatil fotoları bekliyoruz :D

bana oy veren 6 arkadaşa da teşekkür ederim :KK22:

bir sonraki yarışmada görüşmek üzereee:KK69:

Bebek ne kadar oldu şimdi güle güle büyüt bebeğini :nazar: güzel olmuş beğendim

Israr etsene bana :KK53::KK53: belli olmaz her an herşey olabilirr
Valla o smileyden sonra ısrar edip etmemekte kararsız kaldım:KK64:
Hazır çorba yapsana, uğraşma, yorulma, adamlar bizi düşünüp çorbanın hazırını yapmış:KK22::-)

günaydınnn hanımlarrrr:KK54:

maşallah oylar almış başını gitmiş tebriklerrrr:KK55:
kazanan arkadaştan tatil fotoları bekliyoruz :D

bana oy veren 6 arkadaşa da teşekkür ederim :KK22:

bir sonraki yarışmada görüşmek üzereee:KK69:
tamam gidersem resim koycam... seninde emeğine sağlık,çorbalarda görüşürüz :KK73:

bende veremedim iki kişi arasında kaldım verdim gitti oyu... mevsime göre giyinilmemiş eski fotolar konmuş.. doğru bulamadım :KK51:
Mevsim şartı koyulmadı canım, sokak modası dedi ya, her yerin sıcaklığı aynı değil, burda kaban giyilirken, Antalyada hırka yeterli mantığıyla o kısım es geçildi :)
Uğraşıp, iyi iş çıkaranlar var yinede :)

3 buçuk aylık olacak abla.Teşekkür ederim ödüm kopuyordu hasta edeceğim diye kendimi hasta ettim :KK1::KK1::KK1:

Maşallah ona tam ısırmalık olmuştur şimdi kerata :nazar: :nazar: aman sende dikakt et emziriyorsan sütünden de geçer bebeğe.

Valla o smileyden sonra ısrar edip etmemekte kararsız kaldım:KK64:
Hazır çorba yapsana, uğraşma, yorulma, adamlar bizi düşünüp çorbanın hazırını yapmış:KK22::-)

Smileyi çok beğendiğim için koydum zaten :KK53::KK53: demi yani hazırı varken niye uğraşayım o kadar :KK54: :KK60:

aynen abla bnde iki kişiye düşürdüm ve verdim oyu,hakeden kazansın :KK71:

Güzel kombinler çıkmış hal eden kazansın diğerne katılırım belkşm belli olmazz :KK33::KK33:

Maşallah ona tam ısırmalık olmuştur şimdi kerata :nazar: :nazar: aman sende dikakt et emziriyorsan sütünden de geçer bebeğe.

Smileyi çok beğendiğim için koydum zaten :KK53::KK53: demi yani hazırı varken niye uğraşayım o kadar :KK54: :KK60:

Güzel kombinler çıkmış hal eden kazansın diğerne katılırım belkşm belli olmazz :KK33::KK33:
Kesinlikle.. :KK68::KK68:Azıcık, minnacık rahatlayayım o zaman :oops:

Mevsim şartı koyulmadı canım, sokak modası dedi ya, her yerin sıcaklığı aynı değil, burda kaban giyilirken, Antalyada hırka yeterli mantığıyla o kısım es geçildi :)
Uğraşıp, iyi iş çıkaranlar var yinede :)
canım katılıyorum burd kara kıştı başka yerde sıcaktır ama mini şortlarda değil mevsimimiz öyle değilmi kasım ayını devirdik... eleştirmiyorum bu benim fikrim ben bana uygun olan kombini seçtim ama cidden hepsi iyi iş çıkarmış emeklerine sağlık... sen varmısın sen bana onu söyleeee :KK19:

canım katılıyorum burd kara kıştı başka yerde sıcaktır ama mini şortlarda değil mevsimimiz öyle değilmi kasım ayını devirdik... eleştirmiyorum bu benim fikrim ben bana uygun olan kombini seçtim ama cidden hepsi iyi iş çıkarmış emeklerine sağlık... sen varmısın sen bana onu söyleeee :KK19:
Yokum kuzu, Eşim olmaz dedi, bizde o hayır deyince olay kapanıyor:KK31::-)

Kesinlikle.. :KK68::KK68:Azıcık, minnacık rahatlayayım o zaman :oops:

O kadar da rahatlama istersen her an tepende olabilirimmm :KK53::KK53: :D

Diloşum şort aerık her yerde her mevsim giyiliyor yani,hele bizim buralarda herkesin ayağında artık.

tamam ablam dikkat ediyorum sağolasın :KK36::KK36:

Rica ederim şimdi emzürdiğin için dikkatli olman lazım

Back
X