• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
O konuda haklısın hiç hava atamıyoruz:KK70:Kk yı ve nicklerimizi söylesek belki hava atmış oluruz:KK58:Herşeyimizi herkes öğrenir:KK17::KK70:

Atsak bir dert atmasak bir dert Nevoş.:KK53:Herkese de söylenmez burası.:confused:Takip ederler yoksa.Ama plaketlere forum adı yazılmaz.En mantıklısı bu.Bak çözdük bu işi.:KK70:

Atsak bir dert atmasak bir dert Nevoş.:KK53:Herkese de söylenmez burası.:confused:Takip ederler yoksa.Ama plaketlere forum adı yazılmaz.En mantıklısı bu.Bak çözdük bu işi.:KK70:

Evet herkese söylenmiyor:KK17:
Sen plaketler için bize sponsor olsan bu işten çok anlıyorsun:KK70:

Kolay gelsin canım ehliyet bayağı masraflı oluyor:KK60:
Ehliyet olmasa olacaktın yani:KK57::KK70:
Evet çok masraflı.:confused:

Tabi olurdum.:KK53:Bir ay birincinin plaketini yaptırır yollardım.:KK53:Örnek olurdu hem.
aB74Mz.gif
:KK48:

Kategori hayırlı olsun :KK9: Kazen Kazen bey in tarifi merak uyandırıyor yarışmanın gidişatını belirleyecek bencee:KK58: Umarım ben de katılırım :KK57:

Kazen'in gireceği yarışmaya girmek büyük cesaret.Girenlere Allah kolaylık versin.:KK53:Yemeği iyi yaptığı için değil ama.:KK53:Patron hiç oy alamamış geride kalmış.Ayıp oluyor.Yazıktır günahtır ona oy verelim diyecekleri için yani.:KK70:

Back
X