Çok heyecanlıyımdır ben , herşey hemen olsun isterim abla , bugün başlasın , bugün oylansın , bugün sonuçlansın ,ben beklemeyi sevmiyorumda şaka bir yana , ben araştırma yapmalıyım Haklısın galibaAcele etme canımBiraz araştırma yap
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heyecanlıyımdır ben , herşey hemen olsun isterim abla , bugün başlasın , bugün oylansın , bugün sonuçlansın ,ben beklemeyi sevmiyorumda şaka bir yana , ben araştırma yapmalıyım Haklısın galibaAcele etme canımBiraz araştırma yap
![]()
Seni çok iyi anlıyorumÇok heyecanlıyımdır ben , herşey hemen olsun isterim abla , bugün başlasın , bugün oylansın , bugün sonuçlansın ,ben beklemeyi sevmiyorumda şaka bir yana , ben araştırma yapmalıyım Haklısın galiba![]()
Daha güzel olur , patronla yarışmak zevkli olur , keşke mune de katılsa , ortalık kızışsa çok iyi olur :)Kazen rakibiniz olacak ona göre hazırlanın![]()
Bakalım canım neler olacakDaha güzel olur , patronla yarışmak zevkli olur , keşke mune de katılsa , ortalık kızışsa çok iyi olur :)
Video olunca dikkatimi çekti benimdeHediyeyi yeni farkediyorum.Nevoş boşver plaketi.Hem tozunu alacağız bir de onun.
Bize eziyet.
Bu daha iyiymiş.
![]()
Baştan yoktu sanki o video.Sonradan eklendi galiba.Katılım rekoru kırılacak gibime geliyor.Video olunca dikkatimi çekti benimdeYarışıp yorulcan, orda da bir güzel kendine gelcen
![]()
Kazanalımda 1 kişininki ceptende ödenir :) Fikrini değiştirdin mi şimdi? KatılacakmısınBaştan yoktu sanki o video.Sonradan eklendi galiba.Katılım rekoru kırılacak gibime geliyor.Yalnız iki kişilik olsa tam süper olurdu.
![]()
Valla bilmem.Kazanalımda 1 kişininki ceptende ödenir :) Fikrini değiştirdin mi şimdi? Katılacakmısın![]()
Bu yarışma çok çekişmeli geçecekValla bilmem.Elektrik meselesi.Tarifle aramdaki aşka bağlı.
![]()
Evet bence de çok çekişmeli geçecek.Katılımda rekor bekliyorum.Çok beğendiğim bir tarif olursa katılırım belki.Bu yarışma çok çekişmeli geçecekkaçırma bu fırsatı
![]()
Gelin Hanım iyileş ve yeni kategoriye hazırlan bakalımBu yarışma çok çekişmeli geçecekkaçırma bu fırsatı
![]()
Sende değiştin mi fikrini üstadımAdra'cım hazırlıklara başla![]()
Kazen daha önce hiç yarışmaya katıldı mı? korkmam gerekiyormu yeteneğindenGelin Hanım iyileş ve yeni kategoriye hazırlan bakalım![]()
Yok ben bu kategoriye katılmayı düşünmüyorumSende değiştin mi fikrini üstadım![]()
Yok katılmadı bir ilk yaşanacakKazen daha önce hiç yarışmaya katıldı mı? korkmam gerekiyormu yeteneğinden![]()
Hadi yaaYok katılmadı bir ilk yaşanacak
Ama mutfakta arası iyi diye biliyorumBiraz korkmalısınız
![]()