- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Evet dilaradan geliyor .. Sonu aslında bi gizemAman onceden kalmis bir lakap, kullanici adi oldu epeydir bana, cok sessiz sakinimdir aksine
Ben de memnun oldumSeninki de dilaradan geliyor sanirim ama sonunu cozemedim
ay sorma hanımannem nette buldum gözlerim kör oldu görünce aşktanBende bakıyorum genelde,evet ya az bir gün kaldı oylamaya
Çok yakuşukluuuuuuuu maşallahh
Yok be bence hos bir kullanici adin var, dikkat cekiyorEvet dilaradan geliyor .. Sonu aslında bi gizemYani eşimin çocukkenki bi lakabı varmışda ben onu accık değiştirip ekledim sonunaa Aslında çok saçma bi hareket yapmışım şimdi farkettim
ay sorma hanımannem nette buldum gözlerim kör oldu görünce aşktan
Evet dilaradan geliyor .. Sonu aslında bi gizemYani eşimin çocukkenki bi lakabı varmışda ben onu accık değiştirip ekledim sonunaa Aslında çok saçma bi hareket yapmışım şimdi farkettim
ay sorma hanımannem nette buldum gözlerim kör oldu görünce aşktan
Teşekkür ederimYok be bence hos bir kullanici adin var, dikkat cekiyor
Ben jeoloji muhendisiyim, sen ne dusundun?Teşekkür ederimE biz bi de seninle meslektaşız sanırsam galiba bi ihtimal
Ben jeoloji muhendisiyim, sen ne dusundun?Senin meslek ne?
Tanrı gibin maşallahhhhh
İnşaat mühendisiyim bendeee çok yaklaşmışımBen jeoloji muhendisiyim, sen ne dusundun?Senin meslek ne?
Mühendislik ofisi çalışmalarımız başlasınnnErkek kardeşim de jeofizik mühendisi..
Hanımannem ya
Mühendislik ofisi çalışmalarımız başlasınnn
Ev içi zemin etüdüüü ay bu çok iyiydiii sondaj da yaparmısınnn hanımannemNe sandın yafrummmm
Bencede hemen başlasın,bende ev içi zemin etüdüne yardmcı olurum
Ev içi zemin etüdüüü ay bu çok iyiydiii sondaj da yaparmısınnn hanımannem
Nasıl oldun pinko ? Evet güya katılcazNasıl gidiyor hanımlar yarışmanız :) Gizli saklı kalan tarifler var daha
Nasıl gidiyor hanımlar yarışmanız :) Gizli saklı kalan tarifler var daha
Sen yaparsın hanımanne senden kaçmaz ... Yerin çooook altına girip yapılan bi tür test diyelim bunu hexxe daha iyi anlatırSondaj nedir ki,söyle araziyi sondajlayımbizden kaçmazzz
Nasıl oldun pinko ? Evet güya katılcaz
Grip geçti çok şükür iyiyim şimdi de birşey dicem :)Var varr en sona onlarrr
Sen yaparsın hanımanne senden kaçmaz ... Yerin çooook altına girip yapılan bi tür test diyelim bunu hexxe daha iyi anlatır)
Ayyy canım bilemedimki orda bi enfeksiyon varki beze olmuş zaten sııktıysa şayet ödem olmuştur iyice bi doktora git pinkoooGrip geçti çok şükür iyiyim şimdi de birşey dicem :)
Benim kocam olacak adam, bayağıdır hastayım diye, rahat duruyordu, dünde ben ayaklanınca boğuşcam diye, bezeye bastırdı, bugün bezenin olduğu tarafa, beynimin içine iğne batıyor sanki bezeylemi alakalı ki?
Biz zaten karı koca Allah a emanetiz, birbirimize birşey yapmaz ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?