Aradı tabikide sen KK nın gülüsün, yokluğunda hemen belli oluyor haliyleBeni aradımı gözleriniz
İyileşmişsinKatılsam mı katılmasam mı düşünceler içine girmişsin ne oluyor
Nasılsın canım
Canımsın çok sağolAradı tabikide sen KK nın gülüsün, yokluğunda hemen belli oluyor haliyle
İyiyim çok şükür :) Sen nasılsın?
Ama tarifleri görmüyormusun, hepsi çok güzelll.. Bende şimdilik bukadar güçlü bir tarif yok, araştırma içerisindeyim
Bugünü kendine ayırdın yani :) Ee o zaman Bugünde enişte yapsın yemeği, zaten güzel yapıyormuş sıkıntı çekmezsinCanımsın çok sağolSizin tatlı güzel hoş sohbetlerinizle desteklerinizle ben burdayım
Çok şükür canım iyi olmana sevindimBen de iyiyim canım çok şükür Dışarı çıktım bugün sonrada yemek hazırlı pek vaktim olmadı
Sen de haklısın umarım içine sinen ,elektrik aldığın bir tarif bulursun
Yok canım ben yaptımBugünü kendine ayırdın yani :) Ee o zaman Bugünde enişte yapsın yemeği, zaten güzel yapıyormuş sıkıntı çekmezsin
Hic sorma, ben de farkettim de gec oldu isteBilmiyorum ki, istiyorum da nazlanıyorum, çok bi tarif yok bildiğimGüzel olan zaten bir çok insanın arasından sıyrılıp 1. olmak Sen en dişli rakiplerin olduğu yarışmaya katıldın bide, yılların aşçıları burda
Çok güzel bir tarif ile katıldınHic sorma, ben de farkettim de gec oldu iste
Olsun ya cidden katil, tatli bir heyecan oluyor, hem yapip yemegi homur homur yemektense anisi kaliyor fotolarda
Rezil olmasam bari
Aynen aynenÇok güzel bir tarif ile katıldınDediğin gibi anısı olacak
Eğlencenin tadını çıkarHiç katılmayanlar neler kaçırdıklarını düşünsünler
Mesaj tekrari...Çok güzel bir tarif ile katıldınDediğin gibi anısı olacak
Eğlencenin tadını çıkarHiç katılmayanlar neler kaçırdıklarını düşünsünler
Zaten bağımlılık yapıyor bir kez katılınca arkası geliyorAynen aynenCidden keyifliymis ya, ben arada kesin ugrarim
Nereye dogru surukleniyorum, hayiirrr!!Zaten bağımlılık yapıyor bir kez katılınca arkası geliyorİstesende ayrılamayacaksın
Selamİyi akşamlar.
Nevoş yokluğun çok belli oldu bugün.Bir yere kıpırdama buradan.
Buradan kurtulamazsınNereye dogru surukleniyorum, hayiirrr!!
Sen neden katilmadin?
Sağol canımİyi akşamlar.
Nevoş yokluğun çok belli oldu bugün.Bir yere kıpırdama buradan.
Sponsorum sağlam Nevoş.Sağol canım
Yine çok masraf yapmışsın niye akıllı olmuyorsunAnnem bizi gelip dövecek sonra
Bilmem mi.Vallahi sen ağzının tadını biliyorsun
Oooo o zaman sorun yok
Ellerine sağlık ben de mutlaka deneyeceğimBilmem mi.Ucuza kapattım bu sefer.Çoğu evde vardı.
Ellerine sağlık ben de mutlaka deneyeceğimEminim çok güzeldir
Tariflerin hangisini deneyeceğiz bilmiyorumZaten bu ara 1 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?