• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Senden başka kimse de uğraşmaz öyle heralde :-) Hanım ablayı bilmiyorum, o esrarengiz takılıyor:cool:

Huyum kurusun gizemli olmak hava katıyor bana :KK45::KK45: pilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım :KK70::KK70: kimseye bişey demeden şakkk diye yolladım resimleri..

Bana uzun bir süre izin verilse iyi olur..:KK70:
Ben kendi yemek topiğime eklerim makarnayı:KK70:

Ne güzel tarifler var ama kızçemde baktı bugün hepsine :KK66:

ÇAK Bİ SELAM CANIM BAKSAAANAAA HUUHHHWWHUUUU:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çakkkkkk çakkkkkkkkk dostummm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aktarlarda satılır.o_O
Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedim:-) Yakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım:KK52:
Huyum kurusun gizemli olmak hava katıyor bana :KK45::KK45: pilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım :KK70::KK70: kimseye bişey demeden şakkk diye yolladım resimleri..

Beklentim büyük haberin olsun:KK53:

Evet hepsi çok güzel:kk77:
Aynen:KK12: Bu haftaiçi İnşaAllah canım:D
Her eklenen tarife bakıyorum hemen benim yapacağım eklenmişmi diye:KK70:

Nehaber canım:KK36:

O zaman senin tarif eklenmedi:rolleyes:Acele et yapan olmasın:KK68:
ya sular kesilirse ?:KK35:
Acelemiz yok daha bir hafta var başka gün yaparsın:KK59:

Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedim:-) Yakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım:KK52:

Beklentim büyük haberin olsun:KK53:

Diyorsun,okadar da beklentiiçine girme yani,ilk defa denediğim birşeyi yaptım ..
Bakalım ev halkı ne diyecek beğeneceklermi acaba :KK45::KK45:

Diyorsun,okadar da beklentiiçine girme yani,ilk defa denediğim birşeyi yaptım ..
Bakalım ev halkı ne diyecek beğeneceklermi acaba :KK45::KK45:
Ev halkının görüşünüde ilet o zaman :-)

Marketlerde 1 kiloluk paketlerde satılıyor..Birde aşure zamanı olduğu için olabilir..Marketlerede bak istersen:KK39:
Aa evet markete bakayım, birsürü alayımda usta olana kadar yapmaya devam edeyim:-)

Back
X