Aktarlarda satılır.Buğdayım yoktu Üstadım, salı pazardan alıp yapayım dedim, buğday başla nerde satılır ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aktarlarda satılır.Buğdayım yoktu Üstadım, salı pazardan alıp yapayım dedim, buğday başla nerde satılır ki![]()
Senin bahane elektrikler kesildi ödevimi yapamadım gibi olacakkatılcam tabisi de ahanda iş btsin eve gidip yapcam geceye kadar açarım konuyu... ayyy b i de elektrikler olmuyomuş eve gidince şokking![]()
Senden başka kimse de uğraşmaz öyle heraldeHanım ablayı bilmiyorum, o esrarengiz takılıyor
![]()
Bana uzun bir süre izin verilse iyi olur..
Ben kendi yemek topiğime eklerim makarnayı![]()
ÇAK Bİ SELAM CANIM BAKSAAANAAA HUUHHHWWHUUUU![]()
AynenBen de iyiyim canım çok şükür
Evet bunun için 1. olmak şart oldu
Ne zaman geliyor senin tarif![]()
efendimmmmm![]()
![]()
ya sular kesilirse ?Senin bahane elektrikler kesildi ödevimi yapamadım gibi olacak![]()
Huyum kurusun gizemli olmak hava katıyor banapilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım
kimseye bişey demeden şakkk diye yolladım resimleri..
Ne güzel tarifler var ama kızçemde baktı bugün hepsine
Çakkkkkk çakkkkkkkkk dostummm![]()
iyiyim vuslat ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?AynenBu haftaiçi İnşaAllah canım
Her eklenen tarife bakıyorum hemen benim yapacağım eklenmişmi diye
Nehaber canım![]()
Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedimAktarlarda satılır.![]()
Beklentim büyük haberin olsunHuyum kurusun gizemli olmak hava katıyor banapilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım
Huyum kurusun gizemli olmak hava katıyor banapilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım
AynenBu haftaiçi İnşaAllah canım
Her eklenen tarife bakıyorum hemen benim yapacağım eklenmişmi diye
Nehaber canım![]()
Acelemiz yok daha bir hafta var başka gün yaparsınya sular kesilirse ?![]()
Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedimYakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım
Beklentim büyük haberin olsun![]()
Kolay gelsin canımbehlül kaçaryemekimi yapayımda yazarım hemen bekleyin benii
![]()
Marketlerde 1 kiloluk paketlerde satılıyor..Birde aşure zamanı olduğu için olabilir..Marketlerede bak istersenBizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedimYakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım
Beklentim büyük haberin olsun![]()
Evet hepsi çok güzel
O zaman senin tarif eklenmediAcele et yapan olmasın
Acelemiz yok daha bir hafta var başka gün yaparsın![]()
Ben de bendeDeneyeceğim bazılarını![]()
Ben de bende
Hangisi olduğunu söylemiyeceğim biri çok cezbediyor mutlaka yapacağım![]()
Ev halkının görüşünüde ilet o zamanDiyorsun,okadar da beklentiiçine girme yani,ilk defa denediğim birşeyi yaptım ..
Bakalım ev halkı ne diyecek beğeneceklermi acaba![]()
Aa evet markete bakayım, birsürü alayımda usta olana kadar yapmaya devam edeyimMarketlerde 1 kiloluk paketlerde satılıyor..Birde aşure zamanı olduğu için olabilir..Marketlerede bak istersen![]()
Senin tarifi çok merak ediyorumAynen nevoşummmm tahmin ediyorummm![]()