- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.449
- 1.423
- 61
Ev halkının görüşünüde ilet o zaman
Aa evet markete bakayım, birsürü alayımda usta olana kadar yapmaya devam edeyim![]()
Söylerim tabiki,zaten en başta sorarak korkuturum onları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev halkının görüşünüde ilet o zaman
Aa evet markete bakayım, birsürü alayımda usta olana kadar yapmaya devam edeyim![]()
Eşin beğenirse yandın zatenEv halkının görüşünüde ilet o zaman
Senin tarifi çok merak ediyorum![]()
Bim ve ya A101 de bulabilirsinizBuğdayım yoktu Üstadım, salı pazardan alıp yapayım dedim, buğday başla nerde satılır ki![]()
Bende iyiyim canımiyiyim vuslat ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?![]()
Evet acele etmem lazımEvet hepsi çok güzel
O zaman senin tarif eklenmediAcele et yapan olmasın
Acelemiz yok daha bir hafta var başka gün
yaparsın![]()
Sen zaten nikinden sonra gözümde, otoriter, elinden oklava eksik olmayan ev hanımısınSöylerim tabiki,zaten en başta sorarak korkuturum onları![]()
![]()
He öyleymiş :) Aşurenin dağıtma zamanı geçti mi?Bim ve ya A101 de bulabilirsiniz
Bende iyiyim canımAynı canım, çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz
Evet acele etmem lazım![]()
Çabuk ekleBilindik birşey ama,çok değişik değil![]()
Kolay gelsin canımBim ve ya A101 de bulabilirsiniz
Bende iyiyim canımAynı canım, çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz
Evet acele etmem lazım![]()
Hiç alakası yokSen zaten nikinden sonra gözümde, otoriter, elinden oklava eksik olmayan ev hanımısın![]()
Hmm tamamEşin beğenirse yandın zaten
Kaynatılmamış buğday olduğu için çabuk bozuluyor.O yüzden fazla almaAlırsan nemli olmayan bir yerde sakla
![]()
İçeriğinde peynir var mı ablaBilindik birşey ama,çok değişik değil![]()
Daha 1 hafta falan var herhalde bitmesine, ben de bu sene geç kaldım aşure yapmadaHe öyleymiş :) Aşurenin dağıtma zamanı geçti mi?
Ben ilk defa yapcam, performansıma göre aonda olabilirDaha 1 hafta falan var herhalde bitmesine, ben de bu sene geç kaldım aşure yapmada![]()
İyı akşamlarBen çıkıyorumİyi akşamlar
![]()
Sen zaten nikinden sonra gözümde, otoriter, elinden oklava eksik olmayan ev hanımısın![]()
Çabuk ekle
Kolay gelsin canım
Hiç alakası yok![]()
İçeriğinde peynir var mı abla![]()
Ben çıkıyorumİyi akşamlar
![]()
Gelip ucunda azıçık bakıp kaçıyorumAmanında amanın kim gelmiş
Iyi akşamşamlar![]()
Ptotesto ediyorum, sen katılmadan yarışmaya katılmıycam artıkGelip ucunda azıçık bakıp kaçıyorum
Senin tarif ne zamana![]()
Ben yedek kulübesindeyim bu seferPtotesto ediyorum, sen katılmadan yarışmaya katılmıycam artık
Ben seninle yarışmak istiyorum![]()
Bende diyorum pinko nerelerde Ptotesto ediyorum, sen katılmadan yarışmaya katılmıycam artık
Ben seninle yarışmak istiyorum![]()