• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bi ben mi şanssızım bu konuda:KK53:
Yarışmaya katcam de yaptır, 1 günün yemeği satmış olursun:KK70:
Yemek yapmayı bilmiyor mu:KK12::-)
Aman kalsın mutfak savaş alanına döner:KK70:Çok güzel yapıyor ama çok dağıtıyor:KK70:
Benimle içli köfte yapmayı dener,börek açmayı:KK70:Ne var bende yaparım der:KK70:

Yemek yapmayı bilmiyor mu:KK12::-)
Aman kalsın mutfak sataş alanına döner:KK70:Çok güzel yapıyor ama çok dağıtıyor:KK70:
Benimle içli köfte yapmayı dener,börek açmayı:KK70:Ne var bende yaparım der:KK70:
Woww... Süpermiş:KK70: Benim ki bi tek kısır yapar, çok sevdiği için bi ona sıvar kollarını, onun dışında mutfağa pek uğramaz:KK12:

Woww... Süpermiş:KK70: Benim ki bi tek kısır yapar, çok sevdiği için bi ona sıvar kollarını, onun dışında mutfağa pek uğramaz:KK12:
Yok benimki her yemeğe karışıyor:KK12:Bazen tarifi benden aldı diyor:KK70:
Çift olarak yemek yapmayı ve yemeyi seviyoruz:KK53:Ama en çok ona yarıyor:KK70:

Son düzenleme:
Merhaba,
Bu kategoride 1. olan geçmnişte de 1. olmuş ise gene de hediyesini alacak. Katılan herkes pro uygulaması et yemekleri ile son bulmuştur.
Bende katılıyorum buna, katılan herkese bol şans dilerim ...

Bu yarışmanın birincisine ;

- Cuma giriş, pazar günü çıkış olacak şekilde 1 Aralık / 31 Mayıs tarihleri arasında 3 gün 2 gece konaklama. Ulaşım hariç tüm masrafları(konaklama yeme içme her akşam balık) KK tarafından karşılanacaktır.

Katılmak şart oldu bana :D:Dşöyle en conconlu tarfi bulmam lazım :KK53:
Sizede başarılar diliyorum,ayrıyeten hodri meydan diyorum..En Büyük KKEn Büyük KK
Şaka şaka..

birinci belli bakalım kim 2. olacak....

Çok iddalıyız Kazen,önce yemeği görelim oyları düşünürüz,şimdiden propaganda çalışmalarına başlamam lazım :KK52:

Sizede başarılar diliyorum,ayrıyeten hodri meydan diyorum..En Büyük KKEn Büyük KK
Şaka şaka..

Çok iddalıyız Kazen,önce yemeği görelim oyları düşünürüz,şimdiden propaganda çalışmalarına başlamam lazım :KK52:
Ablam bu fırsat kaçmaz:rolleyes:Sen conconlu tarifini hazırla :kk77::KK9:

Şaka şaka..

Ablaaa :rolleyes: Geri dönmüşsün:60:

Back
X