Yok ben beceremem o makarnayı aynısı olmazDene hemen, sen güzel yaparsında benden iş çıkmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben beceremem o makarnayı aynısı olmazDene hemen, sen güzel yaparsında benden iş çıkmaz![]()
Makarnayı neresine koyacak ben en çok onu merak ediyorumAy acaba içine başka öcük böcük koycak mı ahtapot falanBu malzemeler iyiydi gayet şık birşeyler çıkcak sanırım
![]()
Kafamizda deli sorularMakarnayı neresine koyacak ben en çok onu merak ediyorum![]()
Ya senin tariften çok iddialı olursaKafamizda deli sorular![]()
![]()
![]()
Ne güzel ya.. Benim kocama niye vermemiş böyle yetenek bilmiyorum ki :)Yok ben beceremem o makarnayı aynısı olmazKazen deniz ürünlerinden anlıyor
..Eminim daha önce çok yapmıştır bu tarifini
![]()
Şöyle karıştırcak bence ortaya karışıkMakarnayı neresine koyacak ben en çok onu merak ediyorum![]()
Pink sen ne zaman ekliyorsun tarifiniMakarnayı neresine koyacak ben en çok onu merak ediyorum![]()
Hepsi bir arada olmuyor ne yapacaksınNe güzel ya.. Benim kocama niye vermemiş böyle yetenek bilmiyorum ki :)
BiZimkinde de yok pinko şansNe güzel ya.. Benim kocama niye vermemiş böyle yetenek bilmiyorum ki :)
Valla üstadım görüyorsun piyasa karışık, yapma etme beni ateşe atma, benim soslu makarnam bu tariflerin yanında çerez çerezPink sen ne zaman ekliyorsun tarifini![]()
O zaman 9 buçuk diyelimO yarım ya olmadı daha![]()
Aslinda iddiali degilimdim de kazenin tarifi bana cok ic aciciymis gibi gelmediHemşom pek havalı gördüm seni![]()
Benimki yapıyor arada elinden gelir.Ama yemeyi çok seviyorBiZimkinde de yok pinko şansAncaa yesinler
![]()
HiççBiZimkinde de yok pinko şansAncaa yesinler
![]()
Ben yokken başka hemşolar bulmuşsunHemşom pek havalı gördüm seni![]()
Senin eşinde çok ballı ya, iyi bulmuş seni, yatsın kalksın dua etsinBenimki yapıyor arada elinden gelir.Ama yemeyi çok seviyorİsteği hiç bitmiyor
Bugün hem ıspanaklı börek hemde aşure yaptım
Sonra kilo alıyorum diye sızlanıyor
![]()
Keske ben senin kocan olsaydim nevresteBenimki yapıyor arada elinden gelir.Ama yemeyi çok seviyorİsteği hiç bitmiyor
Bugün hem ıspanaklı börek hemde aşure yaptım
Sonra kilo alıyorum diye sızlanıyor
![]()