Hep buralardayizzz      
Allahdan Kv sizin gibi becerikli değilde, eşim ne yapsam beğeniyor
Kalelileri nasıl bilirsin![]()
Kaleli mi eşin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep buralardayizzz      
Allahdan Kv sizin gibi becerikli değilde, eşim ne yapsam beğeniyor
Valla bekliyom nevoş yaaSüpersin canımSeni gördüğümde bayağı gitmiş olacak kilolar
![]()
Evett. Iyimi kötümü ona göre övüncem
Kaleli mi eşin![]()
Çevrenden olumlu tepkiler alıyorsundurValla bekliyom nevoş yaa![]()
Sen neresindensin nevreste? Malatyada mi yasiyorsunÇevrenden olumlu tepkiler alıyorsundur![]()
Canım her yerin iyiside olur kötüsüdeEvett. Iyimi kötümü ona göre övüncem![]()
Bizim kv yokAllahdan Kv sizin gibi becerikli değilde, eşim ne yapsam beğeniyor
İçinden canımSen neresindensin nevreste? Malatyada mi yasiyorsun
Tabi canım orası öylede ama yaygın özellikleride varCanım her yerin iyiside olur kötüsüdeYani şehir,ilçe hiç farketmez
Ama iyilerdir![]()
Orayı ben de çok iyi bilirim.Bizim kv yokbiz niye böyle olduki
Anam tarafı kızbenim anne tarafım Elazığlı tatlım orayıda bilirim
![]()
Antepte cok güzel, cok gelismis. 2 ay once malatya ya giderken antebe de ugradik,hayvanat bahcesine falan gittik. Cok begendim :)İçinden canımYok canım ben 5.5 yıldır Gaziantepteyim
Evlendiğimden beri dışardayım canım
![]()
Malatya'nın güzel ilçelerindenTabi canım orası öylede ama yaygın özellikleride var
orayada bi gideyim artık :)
Aa ne güzel, bi hocam vardı Elazığlı aşıktım adamaBizim kv yokbiz niye böyle olduki
Anam tarafı kızbenim anne tarafım Elazığlı tatlım orayıda bilirim
![]()
Evet çok güzel bir şehirAntepte cok güzel, cok gelismis. 2 ay once malatya ya giderken antebe de ugradik,hayvanat bahcesine falan gittik. Cok begendim :)
Proluğun ayrıcalığından daha fazla geri duramadıEnHarbikız pro olmuşsunHayırlı olsun
![]()
Evet ayrıcalıkları artıyorProluğun ayrıcalığından daha fazla geri duramadı![]()
Gel canım burası çok güzeldirTabi canım orası öylede ama yaygın özellikleride var
orayada bi gideyim artık :)
Yaşın küçükmüş canım hayırlısı böyleymişAa ne güzel, bi hocam vardı Elazığlı aşıktım adama
Sonra o da bana oldu gerçi, evlenme teklifide etti ama daha 16 yaşındaydım![]()
Teşekkür ederim nevrestecigim. Yetti gari dedim pro oldumEnHarbikız pro olmuşsunHayırlı olsun
![]()
Senin o oklavalı smileyin falan var ya hani. Bende yok neden?Evet ayrıcalıkları artıyor![]()