- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Nehaber canımSelam Vuslat.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nehaber canımSelam Vuslat.![]()
Bende iyiyim canımİyidir canım seni sormalı?Hani tarifin?
![]()
Adra naberSelam kızlar.Nasılsınız?
![]()
Vuslat ablacım meraba nasılsın ?
Hangisi söyle ben bulup sana yollayayım.Bende iyiyim canımEksik bir malzemem var bulamadım onu
Yarında arıcam bulamazsam bir şekilde yapıcam artık canım![]()
Adra naber![]()
koşturmaca nasıl olsunHangisi söyle ben bulup sana yollayayım.Bir malzeme eksikse birşey farketmez.
İyiyim Dilara senden naber?Nasıl gidiyor hayat?
![]()
Kar yağınca tatil mi oluyor?koşturmaca nasıl olsuniş çok sıktı artık biran önce diz boyu kar yağsa da tatile girsek
![]()
evet kar olduğunda iş makinaları çalışamıyor bizde tatil yapıyoruz oh missKar yağınca tatil mi oluyor?Çok yüksek kesimde değilseniz zor kar yağar.Bura bir kere bile zor yağıyor.
Bu sene kış yok şansına.evet kar olduğunda iş makinaları çalışamıyor bizde tatil yapıyoruz oh missaman patron duymasın
yüksek ya burda rakım 1700 lerde.geçmiş yıllarda da baya yağıyormuş am benim şansım galiba dışarısı piknik havası
![]()
iş yerinde atar yapınca evde gözüne çok batıyorumBu sene kış yok şansına.Patron kocan değil mi?Gitmiyorum de gitme.
![]()
Merhaba canım, iyiyimVuslat ablacım meraba nasılsın ?
Hangisi söyle ben bulup sana yollayayım.Bir malzeme eksikse birşey farketmez.
İyiyim Dilara senden naber?Nasıl gidiyor hayat?
![]()
bunlar ne ablacım resim açılmıyor daSonunda banada KK hatırası olarak saklayacağım bir hediye geldi
Eki Görüntüle 1308210 Eki Görüntüle 1308214
Kazen'e çok çok teşekkür ediyorum![]()
Resimler görünmüyor canım tekrar ekler misinSonunda banada KK hatırası olarak saklayacağım bir hediye geldi
Eki Görüntüle 1308210 Eki Görüntüle 1308214
Kazen'e çok çok teşekkür ediyorum![]()
çok şükür bende iyiyim..eksik malzemeni söyle hemen yollayalım ablacımMerhaba canım, iyiyimSen
Yollasan fena olmazAma en önemli malzeme
![]()
nevoş sultannasılsın görünmüyosun ?Resimler görünmüyor canım tekrar ekler misin![]()
Merak ettim ne eksik canımMerhaba canım, iyiyimSen
Yollasan fena olmazAma en önemli malzeme
![]()
İyiyim canım sen nasılsınnevoş sultannasılsın görünmüyosun ?![]()
iyidir ablacım iş güç aynı şeyler...İyiyim canım sen nasılsın![]()