- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Napim ben daha acemiyim, bilmem böyle tariflerBekleyip göreceğiz
Sen bayağı korktun
Ben pek şaşırmadım![]()
Beni 10 sene sonra görün siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napim ben daha acemiyim, bilmem böyle tariflerBekleyip göreceğiz
Sen bayağı korktun
Ben pek şaşırmadım![]()
Yavrum, şayet 1. Olursa, bükemediğin eli öp![]()
Sen çok fenasın
Detaylar,anlatım ve sunum çok iyi bence![]()
Bende balık yerine karides tercih ediyorum, balık gibi değil onlar. Tatları daha hoş geliyor bana. Mantar yemem mesela ama biri mantarlı makarna yapmış, süper görünüyordu, hakkını mı yiyeyimKarides,kalamar... Oyle herkesin yiyebileceği lezzetler degil. Sahsen ben aslaaaa yimem![]()
![]()
![]()
10 sene sürmezNapim ben daha acemiyim, bilmem böyle tarifler
Beni 10 sene sonra görün siz![]()
Sen korktun benceKarides,kalamar... Oyle herkesin yiyebileceği lezzetler degil. Sahsen ben aslaaaa yimem![]()
![]()
![]()
Damak tadi ayridir herkesin de pek yaygin degil ulkemizde:)    Bende balık yerine karides tercih ediyorum, balık gibi değil onlar. Tatları daha hoş geliyor bana. Mantar yemem mesela ama biri mantarlı makarna yapmış, süper görünüyordu, hakkını mı yiyeyim![]()
Yooo10 sene sürmezSen buralarda takılmaya devam et seneye usta olursun
Sen korktun bence![]()
Hadi bakalım inşallah10 sene sürmezSen buralarda takılmaya devam et seneye usta olursun
Sen korktun bence![]()
Tamam tatlım sen oyunu bana verDamak tadi ayridir herkesin de pek yaygin degil ulkemizde:)    
Ben senin tarifi çok beğendim eminim beğenenler olur niye öyle söylüyorsunYooo![]()
benm 1. Lik iddiam yok zaten,kazanamam biliyorum :)
Bütün oylarim sanaaa Hadi bakalım inşallah
Tamam tatlım sen oyunu bana ver![]()
Ben adra`yi cok begendim,pizzali makarna. Bence o kazanir. Gorcezzz :)Ben senin tarifi çok beğendim eminim beğenenler olur niye öyle söylüyorsun![]()
Tariflerin hepsi güzelBen adra`yi cok begendim,pizzali makarna. Bence o kazanir. Gorcezzz :)
Şans canım hiç belli olmaz, bütün yemekler birbirinden güzel :)Ben adra`yi cok begendim,pizzali makarna. Bence o kazanir. Gorcezzz :)
Evet,gercekten oylama zor olacak.Tariflerin hepsi güzelSeçim yapmak zor olacak
![]()
Az kaldi oylamaya Şans canım hiç belli olmaz, bütün yemekler birbirinden güzel :)
Olurr.. Bakalım ne olacak kategori :)Evet,gercekten oylama zor olacak.
Az kaldi oylamaya bir dahaki yarismaya beraber katilak mi kizz
Ben adra`yi cok begendim,pizzali makarna. Bence o kazanir. Gorcezzz :)
Selam Vuslat.