Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Assolist oldu senin makarna.1 sonra falan sonra sipariş malzememi almaya gidicem gelmiştir umarım, akşama tarifimi hazırlarımAslında tarif malzemeleri çok az ama en önemli malzemeyi bulamayınca uzadı bayağı
![]()
Selam canımSelam makarna güzelleri.Nasılsınız?
![]()
Canın sağolsun ablacım istediğin gibi olsun da1 sonra falan sonra sipariş malzememi almaya gidicem gelmiştir umarım, akşama tarifimi hazırlarımAslında tarif malzemeleri çok az ama en önemli malzemeyi bulamayınca uzadı bayağı
![]()
İyiyim ben de Adra sen nasılsın ?Selam makarna güzelleri.Nasılsınız?
![]()
Assolist oldu senin makarna.Merakla bekliyoruz.
Lezzetinden emin olduğum bir tarif ama kolay yaniCanın sağolsun ablacım istediğin gibi olsun da![]()
Selam ablacım, nehaberSelamlarrrr hatunlar![]()
Selam canımBen kendi adıma iyiyim, sen nasılsın
![]()
İyiyim ben de Adra sen nasılsın ?![]()
Selamlarrrr hatunlar![]()
Öyle oldu değil mi
Tarifimi görünce hayal kırıklığına uğramayın ama, bumuydu yani diye
Basit bir tarif
![]()
Elde açsam bir umudum oludu belkiÇok şükür canım ben de iyiyim.
İyiyim Dilara çok sağol.Sen biraz rahatsızmışsın geçmiş olsun.
Selam hanım abla.
Evet öyle oldu.Makarna bu hepsi basit.Bazıları dışında tabi.
Demeyiz demeyiz ekle sen.
![]()
Lezzetinden emin olduğum bir tarif ama kolay yaniNehaber canım
Selam ablacım, nehaber![]()
Çok şükür canım ben de iyiyim.
İyiyim Dilara çok sağol.Sen biraz rahatsızmışsın geçmiş olsun.
Selam hanım abla.
vet öyle oldu.Makarna bu hepsi basit.Bazıları dışında tabi.
Demeyiz demeyiz ekle sen.
![]()
Hiç alakası yok.Ne zor tarifler gördük birinci olamayan.Elde açsam bir umudum oludu belkiMalesef o kadar vaktim yok
Elde açanlar bizi saf dışı bırakır Adracım
![]()
Haklısın canım ben de ne zor kategorilerde uğraştım ama arkadaş çevresi geniş olmayınca bir kaç oyla bitiriyoruzHiç alakası yok.Ne zor tarifler gördük birinci olamayan.Elektrik meselesi.
![]()
Aynen öyle canım.Eğleniyoruz.Haklısın canım ben de ne zor kategorilerde uğraştım ama arkadaş çevresi geniş olmayınca bir kaç oyla bitiriyoruz
Aman neyse eğlencesi yeter![]()
Gece görünce şok oldumİnanmıyorum, Nevoş başka topikteki mesajımı bile yakalamış
Pink Nevoş peşine düşerse Valla ben ispiyonlamadım kendi buldu![]()
Sıcak su torbası koy ayağının altına.Ya da uyumaya çalış.Uyanınca bakmışsın geçmiş.Off bu ne zor bi ağrı bu ay ya ölcem birazdanNe iyi gelir acaba ? Ne içsem ne yesem ?
![]()
adra teşekkür ederim çok sağol