• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
ayy ellerine sağlık diyette olana yapılmaz ki bu diyeceğim ama diyette olanın yemek yarışmasında ne işi var değil mi :KK48:
şaka bir yana çok teşekkür ederim canım bir dahaki yarışmaya katılacağım inşallah ne olur bilmiyorum ama güzel bir kategori olacağından şüphem yok :KK39:
Sağol canım kusura bakma:KK60:
İnşaallah canım:KK19:Ama bana kalsa artık bir tatlı,pasta yapalım:kk77::KK9:

Canım pasta ,börek, çörek fazla yapmıyoruz:oops:Bana kalsa yaparım ama arkadaşlarımda yapmak istiyorlar sonra çocukları küçük zorlanıyorlar:KK47:
Sağol canım:KK60:
Özletiyorsun kendini:KK60:

bizde birara kızlarla anlaşma yapmıştık o zaman çocuklar da küçük e birde çalışıyoruz, giderken herkez anlaşmalı olarak birer çeşit yapıyorduk, genelde zeytinyağlılar ağırlıklı oluyordu malum baskül meselesi:KK48: senin yaptığın gibi bol bol dolmalar sarmalar:kk77: ay iyi oluyordu beee yine öyle yapsak, şimdide dışarda buluşmaya başladık kuru kuru sevmiyorum böyle:KK48:

evet canım yaa arada giriyorum bakıyorum özellikle Kazen'in ktılması ayrı bir hareket getirmişti yarışmaya...neoldu yok mu artık yarışmada:KK64: .... makarna konusunda pek kararsız kaldım yapacaklarım basit olur diye de vazgeçtim...ama favorim kesinlikle belli:KK73:

bizde birara kızlarla anlaşma yapmıştık o zaman çocuklar da küçük e birde çalışıyoruz, giderken herkez anlaşmalı olarak birer çeşit yapıyorduk, genelde zeytinyağlılar ağırlıklı oluyordu malum baskül meselesi:KK48: senin yaptığın gibi bol bol dolmalar sarmalar:kk77: ay iyi oluyordu beee yine öyle yapsak, şimdide dışarda buluşmaya başladık kuru kuru sevmiyorum böyle:KK48:

evet canım yaa arada giriyorum bakıyorum özellikle Kazen'in ktılması ayrı bir hareket getirmişti yarışmaya...neoldu yok mu artık yarışmada:KK64: .... makarna konusunda pek kararsız kaldım yapacaklarım basit olur diye de vazgeçtim...ama favorim kesinlikle belli:KK73:
Canım bizde genelde çok abartmıyoruz :-)Bu yıl çok kalabalık arkadaş toplantılarına katılmıyorum kızlarımın dersler ,kurslar çok yoğun ancak yetişiyorum(sanki üniversiteye hazırlanıyorlar:KK70:)Birkaç arkadaşla görüşüyorum onlarında çocuklar küçük yetişemiyorlar.Ben kendimi tutamıyorum yapıyorum buna bile kızıyorlar:oops:
Evde toplanmak daha güzel tabi gelsin sarmalar,dolmalar,salatalar,kısırlar:rolleyes:
Canım Kazen eklediği tarifi yarışmadan geri çekti yeniden bir tarif ile katılacaktı ama yapabilir mi vakti olur mu bilmiyorum:KK64:Tarifler çok güzel işimiz zor:eek:
O zaman uygun bir kategoride tekrar bekliyorum:KK60:

Misafirim vardı canım:oops:Temizlik yapıyorum buara:-)Geldiğimde kimse olmuyor veya çok vaktim olmuyor:KK36:
Birde öğretmenler günü yaklaşıyor koşturuyorum:KK45:Kızların bu hafta toplantıları vardı yazılıları,sınavları:confused:

Yakın arkadaşım vardı çok çeşit yapmıyoruz.:-)
Eki Görüntüle 1311442

Belli belli:rolleyes: Daha ne yapıcan yok yok zaten:57::57: Ne bahane bulsamda Gaziantep'e gelsem:27::10::77:

Misafirim vardı canım:oops:Temizlik yapıyorum buara:-)Geldiğimde kimse olmuyor veya çok vaktim olmuyor:KK36:
Birde öğretmenler günü yaklaşıyor koşturuyorum:KK45:Kızların bu hafta toplantıları vardı yazılıları,sınavları:confused:

Yakın arkadaşım vardı çok çeşit yapmıyoruz.:-)
Eki Görüntüle 1311442
Oy oy oy.. döktürmüşsün yine:confused:

Beni gaza getirmeyin:KK70:Sağol canım:KK19:
Makarna yapmadın tamam:63:Hani bizim aşure:KK67::rolleyes:
Bize gerek yok ki, sen tam gaz gidiyon zaten:-)
Aşureyi hazırlarken eşim tepeme geldi, uğraştırıcı yorulcan, hazır alalım, konuştu konuştu bıraktım :)
Kıyamıyor mu güvenmiyor mu bilemedim:KK53:
o evde yokken yapcam, nasılsa dağıtmıycam yaparım :)
Bana ordan lahana yollasana Üstat burdakiler sarılmalık değil:KK12: Alıp alıp çöpe atıyorum:KK51:

Bize gerek yok ki, sen tam gaz gidiyon zaten:-)
Aşureyi hazırlarken eşim tepeme geldi, uğraştırıcı yorulcan, hazır alalım, konuştu konuştu bıraktım :)
Kıyamıyor mu güvenmiyor mu bilemedim:KK53:
o evde yokken yapcam, nasılsa dağıtmıycam yaparım :)
Bana ordan lahana yollasana Üstat burdakiler sarılmalık değil:KK12: Alıp alıp çöpe atıyorum:KK51:
Sana kıyamıyor:KK8:
Ama böyle öğrenemezsin herşey hazır olmaz sen onu dinleme:rolleyes:
Canım inanmazsın burdada bu yıl lahana var bende malatya'dan getiriyordum haşlayıp dolaba atıyordum:KK12:Bu yıl burda çok:rolleyes:Adresi ver yollayayım:KK73:

Sana kıyamıyor:KK8:
Ama böyle öğrenemezsin herşey hazır olmaz sen onu dinleme:rolleyes:
Canım inanmazsın burdada bu yıl lahana var bende malatya'dan getiriyordum haşlayıp dolaba atıyordum:KK12:Bu yıl burda çok:rolleyes:Adresi ver yollayayım:KK73:
Hazır lezzetli olmuyor zaten, o görmeden yapcam ben :)
Haşlayıp buzluğa atınca duruyor mu?
Burdakiler çok kötü, hem daha pahalı hem işe yaramıyor, üzüm yapraklarıda pişmiyor saatlerce ocağın üstünde tutuyorum, yrken yaprağı dişin kesmiyor, Antebe yerleşcem sonunda :) Senin mutfağa yakın olayım:KK70:

Back
X