- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.452
- 1.423
- 61
İyiyim hanımannem bugün kalbim darlanıyordu rahat değildim iş çıkışı gittim bi şey çıkmadı tansiyonum çıkmıştı duş falan aldım düzeldim çok şükürSen nasılsın ?
Ne vaati?Görelim bakalım vaatleri
Dedin bir kere artık
Heyecan var mi heyecan?K
kesinlikle ne zaman başlıyor oylama ?
Neler vaat ettim varya
Beleşe akbil.
Herkesin mahallesine temizlik imkanı.
En havalısıda herşey dahil tatil vaat ediyorum.
Evden alınıp havaalanına götürüp,dönüşte eve teslim var..
Ne vaati?
Ben de saf saf diger topiklerde geziniyorum, ne cakalliklar donuyormus burda
Diğer vaatler cazip gelirse değiştirim bananeGörelim bakalım vaatleri
Dedin bir kere artık
Oy istiyorsan bu topiği boş bırakmayacaksınNe vaati?
Ben de saf saf diger topiklerde geziniyorum, ne cakalliklar donuyormus burda
Canımcın biz vaat etmiyor bizzat yapacağımız garanti ediyoruz ... Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ...Wowww.. Diğer teklifler neler olacak acaba,
Diloş dökül bakalım
23:00'de katılım bitiyorK
kesinlikle ne zaman başlıyor oylama ?
Tamam benim oyum senindirCanımcın biz vaat etmiyor bizzat yapacağımız garanti ediyoruz ... Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ...Her eve Her hanıma güzel yemekler yapması ve sunması için tencere seti vee kaşık çatal bıçak seti .. Bitmediii 12 kişilik yemek takımı .. Dahada bitmedi evet doğru duydunuzz birdeee son model lüks ankastreeee setiii istediğiniz pahalı modelden Daha bolsun bacılar gardaşlarrr
Diğer vaatler cazip gelirse değiştirim banane
Canımcın biz vaat etmiyor bizzat yapacağımız garanti ediyoruz ... Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ...Her eve Her hanıma güzel yemekler yapması ve sunması için tencere seti vee kaşık çatal bıçak seti .. Bitmediii 12 kişilik yemek takımı .. Dahada bitmedi evet doğru duydunuzz birdeee son model lüks ankastreeee setiii istediğiniz pahalı modelden Daha bolsun bacılar gardaşlarrr
Ben vaatleri görme hakkımı kullanmak istiyorumGebertirim seni nevoşşşşşşşbittin varyaa
Ben onları çerez niyetine veriyorum
Ha bide böyle söz verenlere ayrıca minnnak bir ödülüm daha var evine evet tamda kapısının önüne kadar gönderilen 1 tepsi kaynaklı fıstıklı ve cevizli kadayıf tepsisiiTamam benim oyum senindir
Abla daha dur 15 yarışmacı daha var onlar daha cazip şeyler söylerlerse onlara verebilirim
Canım bana evimi dekore etmeyi edeydin o da işimi görürdüCanımcın biz vaat etmiyor bizzat yapacağımız garanti ediyoruz ... Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ...Her eve Her hanıma güzel yemekler yapması ve sunması için tencere seti vee kaşık çatal bıçak seti .. Bitmediii 12 kişilik yemek takımı .. Dahada bitmedi evet doğru duydunuzz birdeee son model lüks ankastreeee setiii istediğiniz pahalı modelden Daha nolsun bacılar gardaşlarrr
Ha bide böyle söz verenlere ayrıca minnnak bir ödülüm daha var evine evet tamda kapısının önüne kadar gönderilen 1 tepsi kaynaklı fıstıklı ve cevizli kadayıf tepsisiiHanım hanım doğru duydun
Hadi benim güZel ablacım al diplomam senin olsun evini baştan aşağı dekore ediyorum olmadı yıkıp baştan yapıyorumCanım bana evimi dekore etmeyi edeydin o da işimi görürdü
Hemde en meşhurundan şurata şurayaKadayıf mı Tamam nereye imza atacağım hemen alıyorum hepsini
Piyuuuu olaya bakBak neler var nelerrrr
Tamam ben de siraliyorum...Oy istiyorsan bu topiği boş bırakmayacaksınSonra böyle gözlerin açık kalır
Diloş'um biraz ufak salla istersenHadi benim güZel ablacım al diplomam senin olsun evini baştan aşağı dekore ediyorum olmadı yıkıp baştan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?