• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Saygıdeğer kazen :KK52: Gel de katıl şimdi demi :KK17: Ya süzgeçte daha bi egzotik duracağını düşünüyorum amaaa :cool:
Bakalım nasıl yapıcak Kazen abimiz makarnayı merak ediyorum :KK53: Bu kadar kadının arasından birinci çıkarsa helal derim valla :KK52:
Ketçap mayonez de dökebilirsin, gülen surattır, kalptir, sunumda bi değişiklik olur :KK70:

Aynen abla, şimdi internete yazdım makarna tarifleri diye milyon tane tarif var, hangisini yapcam kaldım böyle valla :KK53:

Çok fazla tarif var karar vermek zor olacak gerçi,bir tane buldum adını sanını duymadığım peynir isimleri çıktı tırstımmm valla :KK53::KK53:

Hediye ne ki ? Katıl abla senin gibi rakibe nerden bulunur :KK60:

Tatil var hediye olarak :KK54::KK54:
Kazene hodri meydan dedimmmm .
Ben kaçsam iyi olur :KK55::KK55:

Merhaba,
Bu kategoride 1. olan geçmnişte de 1. olmuş ise gene de hediyesini alacak. Katılan herkes pro uygulaması et yemekleri ile son bulmuştur.
Bende katılıyorum buna, katılan herkese bol şans dilerim ...

Bu yarışmanın birincisine ;

- Cuma giriş, pazar günü çıkış olacak şekilde 1 Aralık / 31 Mayıs tarihleri arasında 3 gün 2 gece konaklama. Ulaşım hariç tüm masrafları(konaklama yeme içme her akşam balık) KK tarafından karşılanacaktır.

Ne görüyorum ben :KK57:
Hiç beklemiyormuşum demek ki şaşırdım:KK48:
Kazen katılıyor yetmiyor ödüle baakkkkkkkk diyorum:rolleyes:
Çok merak ediyorum tarifini ama lütfen deniz mahsülleri içerikli makarna olmasın...
İçimden bir ses deniz böcüklerini kullanabileceğini söylüyor:KK53:
Kazen in makarnası diye evimde pişirmek istiyorum deniz mahsülleri ile aram yok:KK22:
Birazdan şunu yap Kazen diyecekmiş gibi bir potansiyel gördüm kendimde..
Susuyorum ve her ne olursa olsun tarifini merakla bekliyorum:KK73:

:KK59:Tamam canım senide bekliyoruz o zaman:rolleyes:

Ben bu kategorinin fikir aşamasında katılsam ne yaparım ki diye düşündüm ve o an farkettim ki ben fazla makarna pişirmiyorum öyle değişik paylaşabileceğim makarna tarifim yok:KK57: Ancak netten kopya çekerim öyle katılabilirim çok biliyormuş havasıyla:KK30::KK48:

Ben bu kategorinin fikir aşamasında katılsam ne yaparım ki diye düşündüm ve o an farkettim ki ben fazla makarna pişirmiyorum öyle değişik paylaşabileceğim makarna tarifim yok:KK57: Ancak netten kopya çekerim öyle katılabilirim çok biliyormuş havasıyla:KK30::KK48:
Ben de seninle aynı durumdayım:KK53:Katılırsam kopya çekerim:KK70:

Back
X