• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ama tatil iki kişilikse giderim.Sınırları zorlarım ona göre.:KK70:

Şimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..:cool:
15 tatilde de kaynana ziyaretine giderseniz,bu tatili unutun o zaman.:KK73::KK73:
Birde çocuklar hasta filan olur mazallah,hiç yerinizden kıpırdamayın bence,kırın dizinizi oturun evde.:KK69::KK69: örgü neyim örün..:KK70::KK70:
Bende o sorun yok,kızım çalışıyor nasılsa tek başına da kalır,olmadı babaanneye gider..:KK55::KK55:
Eeee geriye ne kalıyor bu tatil benim olacakkkk :cool::cool::cool:

Şimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..:cool:
15 tatilde de kaynana ziyaretine giderseniz,bu tatili unutun o zaman.:KK73::KK73:
Birde çocuklar hasta filan olur mazallah,hiç yerinizden kıpırdamayın bence,kırın dizinizi oturun evde.:KK69::KK69: örgü neyim örün..:KK70::KK70:
Bende o sorun yok,kızım çalışıyor nasılsa tek başına da kalır,olmadı babaanneye gider..:KK55::KK55:
:KK8: Yaa çocuk yoksaa hanım ablaamm

Oylarınızı bana verin.Tatil kazansam da gidemem büyük bir ihtimalle.Oy verenlerden birine hediye ederim.:rolleyes:Vaatse buyrun vaat.:rolleyes:
Niye gidemiyor sun Adracım:KK19:Adracım
Hadi ben 4 çocukla gidemem :KK61: Zaten 1. olmak da hayal bana:eek:

Niye gidemiyor sun Adracım:KK19:Adracım
Hadi ben 4 çocukla gidemem :KK61: Zaten 1. olmak da hayal bana:eek:
İki kişi olursa giderim büyük bir ihtimalle.Tek olursa istemem.Ne yapayım orada.Hiç sevmem yalnızlığı.

Gelelim vaatlere :KK73::KK73:
Herkese bedava akbil,mahalle aralarına çocuk parkı yapılacak :KK46::KK46: yollar asfaltlanacak,binalar boyanacak :D:D kadın günleri yapılacak dolmalar sarmalar yenecek :kk77::kk77: spora gidilecek :KK70::KK70: bunların hepsi ücretsiz olacak..:KK76::KK76:
Bunlar tatilden iyiymiş.:KK70:

Şimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..
Bencede sana kalır ablam:KK19:

Aaaa vuslat ablamm nasılsın çıcuklar nasıl :KK19: Özlemişim seni
İyiyim canım benim, çocuklarda iyi şükür:KK36: Ben de özledim sizi:KK60:

Olmazzz :KK70::KK70::KK70:

Tatil var ödül olarak.olmaz diyorum bu tatili ben kazanacam :cool::cool: gerekirse tehdit bilem ederim :KK70::KK70:

Ben peynirli alayım lütfen :kk77:
ben kazancam yaaa çoluğum çocuğum da yok ohh tekim de zaten paşalar gibi giderim :cool::KK45::KK45:

yer neresi bilen yok miii :KK58: kazen kazanırsa ne olaack kendi kendini tatile mi gönderecek :KK70::KK70::KK70:

Back
X