- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Kazen bana oy verenleri açıklar görebiliyorsa.Tamam da o kadar oy verende birini nasıl ayırt etcen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen bana oy verenleri açıklar görebiliyorsa.Tamam da o kadar oy verende birini nasıl ayırt etcen :)
Katılayım ki eze eze kazan demi![]()
Oylarınızı bana verin.Tatil kazansam da gidemem büyük bir ihtimalle.Oy verenlerden birine hediye ederim.Vaatse buyrun vaat.
![]()
hasladim ya tencerede olmaz mi![]()
Ehh azıcık öyle sayılırsınAşk olsun yani kendimi çok gaddar gördüm şimi
Vaat büyükmüş,hadi bakalımm
Cıkksss olmaz,hani bunun sosu nerede![]()
yogurt var sos olarakCıkksss olmaz,hani bunun sosu nerede![]()
Ablaa baktım kimse yok sohbet yok anaa dedim yanlış yere mi geldimNe oldu neden şaşırdın Dilo'şum![]()
Aaaa vuslat ablamm nasılsın çıcuklar nasılMethaba Dilaracım, nehaber
İyidir canım, sen nasılsın
Oğlum okuldan geldi yemeğini hazırlayım
Görüşürüz canım![]()
Şimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..
15 tatilde de kaynana ziyaretine giderseniz,bu tatili unutun o zaman.
Birde çocuklar hasta filan olur mazallah,hiç yerinizden kıpırdamayın bence,kırın dizinizi oturun evde.örgü neyim örün..
Bende o sorun yok,kızım çalışıyor nasılsa tek başına da kalır,olmadı babaanneye gider..
Eeee geriye ne kalıyor bu tatil benim olacakkkk![]()
Niye gidemiyor sun AdracımOylarınızı bana verin.Tatil kazansam da gidemem büyük bir ihtimalle.Oy verenlerden birine hediye ederim.Vaatse buyrun vaat.
![]()
İki kişi olursa giderim büyük bir ihtimalle.Tek olursa istemem.Ne yapayım orada.Hiç sevmem yalnızlığı.Niye gidemiyor sun AdracımAdracım
Hadi ben 4 çocukla gidemem Zaten 1. olmak da hayal bana
![]()
Yaa çocuk yoksaa hanım ablaamm
Bunlar tatilden iyiymiş.Gelelim vaatlere
Herkese bedava akbil,mahalle aralarına çocuk parkı yapılacakyollar asfaltlanacak,binalar boyanacak
kadın günleri yapılacak dolmalar sarmalar yenecek
spora gidilecek
bunların hepsi ücretsiz olacak..
![]()
Bencede sana kalır ablamŞimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..
15 tatilde de kaynana ziyaretine giderseniz,bu tatili unutun o zaman.
Birde çocuklar hasta filan olur mazallah,hiç yerinizden kıpırdamayın bence,kırın dizinizi oturun evde.örgü neyim örün..
Bende o sorun yok,kızım çalışıyor nasılsa tek başına da kalır,olmadı babaanneye gider..
Eeee geriye ne kalıyor bu tatil benim olacakkkk![]()
İyiyim canım benim, çocuklarda iyi şükürAaaa vuslat ablamm nasılsın çıcuklar nasılÖzlemişim seni
Selam Ablacım, nasılsın![]()
ben kazancam yaaa çoluğum çocuğum da yok ohh tekim de zaten paşalar gibi giderimOlmazzz
Tatil var ödül olarak.olmaz diyorum bu tatili ben kazanacamgerekirse tehdit bilem ederim
Ben peynirli alayım lütfen![]()
Bunlar tatilden iyiymiş.![]()
Bencede sana kalır ablam
İyiyim canım benim, çocuklarda iyi şükürBen de özledim sizi
![]()
ben kazancam yaaa çoluğum çocuğum da yok ohh tekim de zaten paşalar gibi giderim
yer neresi bilen yok miiikazen kazanırsa ne olaack kendi kendini tatile mi gönderecek
![]()