• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Nevreste,
benim adaylar buraya gelmedi mi? Kazen'in makarnaya karşı Hanım, Jelesec, nldglp hamlesi yapıyoruz:KK59:
Hazır Hanım ve Süslü gaza gelmişken yarışmayı unutturma hatunlara:KK70: Bu kategoride kesin yarışmaları gerekiyor, dur ben yine link atayım onlara:KK59:

Nevreste,
benim adaylar buraya gelmedi mi? Kazen'in makarnaya karşı Hanım, Jelesec, nldglp hamlesi yapıyoruz:KK59:
Hazır Hanım ve Süslü gaza gelmişken yarışmayı unutturma hatunlara:KK70: Bu kategoride kesin yarışmaları gerekiyor, dur ben yine link atayım onlara:KK59:
Ablacım hoşgeldin:KK60:
Hanım Abla buralarda geziniyor ama Kazen'in tarifini görmeden ben tarifimi eklemem diyor..:63:
Jelesec ben katılmam dedi:eek::KK12:
nldglp katılırım hatta'' kendim açarım makarnayı '' diyerek Kazen'e meydan okudu:KK30:Ama topiğe henüz gelmedi:KK12:
Sen onları buraya yolla:KK9::rolleyes::rolleyes:

Hanım Abla buralarda geziniyor ama Kazen'in tarifini görmeden ben tarifimi eklemem diyor..:63:
nldglp katılırım hatta'' kendim açarım makarnayı '' diyerek Kazen'e meydan okudu:KK30:Ama topiğe henüz gelmedi:KK12:

Keske ben 1. Olsam yaaa,o tatile acayip ihtiyacim var   :rolleyes:

Hanım'ı ikna ederim ben, Jelesec'lerin geyik topiği vardı, oraya link attım şimdi, online değiller ama aktif olunca görürler:KK39: Hmmmm Jelesec'i kışkırtmanın bir yolunu bulmak lazım, bir taktik buluruz:KK70:

Hanım'ı ikna ederim ben, Jelesec'lerin geyik topiği vardı, oraya link attım şimdi, online değiller ama aktif olunca görürler:KK39: Hmmmm Jelesec'i kışkırtmanın bir yolunu bulmak lazım, bir taktik buluruz:KK70:
Tamam Ablacım süper olur:KK39:
Bu kategori bayağı kalabalık olacak:rolleyes:
Kalabalık olduğu zaman daha eğlenceli oluyor:KK71::KK71:

Allah kavuştursun canım:KK60:
Ooooo süper:rolleyes::rolleyes:Tamam canım ne zaman istersen bekliyorum:KK19::KK9::KK9:
Çocuklar bayram edecekler:KK73::KK73:
Amin canım, sağol:36: Aslında elimde açmayı düşündüm, sonra vazgeçtim:48: Benim bu küçük cadı hiç müsade etmiyor bana:12: Azıcık gözden kaybolsam başlıyor, Annee Annee... diye:mad:
Aynen canım:73:

Amin canım, sağol:KK36: Aslında elimde açmayı düşündüm, sonra vazgeçtim:KK48: Benim bu küçük cadı hiç müsade etmiyor bana:KK12: Azıcık gözden kaybolsam başlıyor, Annee Annee... diye:mad:
Aynen canım:KK73:
Allah kolaylık versin canım:KK60:Şimdi zor zamanları:nazar::KK46:
Ben çıkıyorum canım sonra yine görüşürüz:KK60:

hanımanne bak seni bulduuumm bende böle olcammmEki Görüntüle 1301249

Bu benim kart halimmmin son demleririiii :KK70::KK70::KK70:

İyi akşamlar kızlar, ben mantı açıcam şimdi :rolleyes:

Wayyyyyyy süperrrrr bacımmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu kadar sayfa ne makrnasi konusuldu merak ediyorum ama okumaya useniyorum:KK31:
benim favori makarnam lazanya onu kim yaparsa oyum onundur ::kk77:

Bir tane yapıldı lazanya,diğeri neden olmasın demiiiii :KK53::KK53:

Nevreste,

Hadi müdürüm patronu devirecez inşallah :KK73::KK73:zati hodri meydan dedimmm :KK70::KK70:

Back
X