• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kızlar Makarnalar diye bir kitap var.İçinde de 260 dan fazla tarif varmış.Kitabın fiyatı 75 civarı falan.55 liraya da bulabilirsiniz.Var mı hayrına alacak olan?:KK53:Hani alsa da şuraya sayfa sayfa tarif eklese.:-)Ya da herkes bir lira katsın ortaklaşa alalım imece usulü.:KK70:Tarifleri paylaşırız.:KK70:

Hangi tarifi yapacaksın Adracım:KK8:

Sürpriz.:KK53:Kötü olursa eklemem.:KK53:

adra adra kestane mi o :kk77::kk77::kk77: çok severimmm :KK61::KK61:

adra adra Nevreste Nevreste HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir evet bende öyle düşündüm farklı malzemelerle yapabilirim ama erken davranmalıyız bence de :cry: tarif kalmayacak yoksa katılım hızla artıorrr :eek:
:eek:

Evet erken kalkan yol alır.Sona bırakan da dona kalır.:KK48: Makarnanın neyi farklı olabilir ki?Üç aşağı beş yukarı tarifler birbirine çok benzeyecek mecbur.

italia_monllar.webp

italyada hediyelik eşya satan yerlerde çok vardı bunlardan o aklıma geldi burda gezince, makarna sevmenin sonu:KK48:

Eki Görüntüle 1302040

italyada hediyelik eşya satan yerlerde çok vardı bunlardan o aklıma geldi burda gezince, makarna sevmenin sonu:KK48:
Ama makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.:KK48:Her gün yersen alırsın.Her gün de makarna yenmez.İtalyanlar hergün yemiş galiba.:-)

Nevoş hiç havamda değilim.:KK35: Sona bırakmayacağım ama.:KK53:
Ama katılacaksın:KK73::KK73:
Kızlar Makarnalar diye bir kitap var.İçinde de 260 dan fazla tarif varmış.Kitabın fiyatı 75 civarı falan.55 liraya da bulabilirsiniz.Var mı hayrına alacak olan?:KK53:Hani alsa da şuraya sayfa sayfa tarif eklese.:-)Ya da herkes bir lira katsın ortaklaşa alalım imece usulü.:KK70:Tarifleri paylaşırız.:KK70:
:KK57::KK30:Çok masraflı olacak bu kategori:KK70:
Nevoş yine nereden yakalamışsın:KK57:
Sayın üyeler yazdıklarınıza çok dikkat edin! En ufak harf hatasında Nevoş peşinizde:KK70:
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen en ufak dil sürçmesi olması:KK59::KK70:

Sürpriz.:KK53:Kötü olursa eklemem.:KK53:

Evet erken kalkan yol alır.Sona bırakan da dona kalır.:KK48: Makarnanın neyi farklı olabilir ki?Üç aşağı beş yukarı tarifler birbirine çok benzeyecek mecbur.
1. lik ödülü işimi görmediği için çok uğraşmama gerek yok benim:27:
Hiç kaçmıyor gözünden birşey.:KK53:
Radar gibi göz var MaşaAllah:48:

Ama makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.:KK48:Her gün yersen alırsın.Her gün de makarna yenmez.İtalyanlar hergün yemiş galiba.:-)
Ben de bir ara araştırmıştım makarna kilo aldırır mı diye:48: Ama içeriğine doğru malzemeler (kilo aldırmayan) kullanıldığı zaman kilo aldırmıyormuş, hatta diyette de tavsiye ediliyormuş:77: Tabi İtalyanlar gibi her gün yersek yarım dünya oluruz:70:

Back
X