- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Bi daha yaparsa senin keleşin ucunu göstermek lazımÜzmesin seni ona göre
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi daha yaparsa senin keleşin ucunu göstermek lazımÜzmesin seni ona göre
![]()
Tamam hanımannem bende öyle düşünüyorum pibana patladı zaten sağol annem öyle yaparız inşallah
Doğru söylüyooon adraa bizimkine iki yokmak bugünBunlara bir ekmek bir tokmak.Ondan anlarlar anca.
![]()
Sen var ya sen bitanesinTamam sana özel anlatacağım![]()
Bi daha yaparsa senin keleşin ucunu göstermek lazım
Vur ablam vurHepsi yapıyor bunların,ruhlarında öküzlük ve odunluk var![]()
Doğru söylüyooon adraa bizimkine iki yokmak bugün![]()
Allah rahatlık versin canımHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim prensesler sultanlar içimi döktüm rahatladım akıl verdiniz sizi seviyorummmSağolun.. Kafam rahatladı biraz gidip bi uyku çekeyim benimki küsmüş yatmış zaten .. Yarın sakin kafa konuşuruz inşallah
İyi sohbetlerr
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim prensesler sultanlar içimi döktüm rahatladım akıl verdiniz sizi seviyorummmSağolun.. Kafam rahatladı biraz gidip bi uyku çekeyim benimki küsmüş yatmış zaten .. Yarın sakin kafa konuşuruz inşallah
İyi sohbetlerr
Vur ablam vur![]()
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim prensesler sultanlar içimi döktüm rahatladım akıl verdiniz sizi seviyorummmSağolun.. Kafam rahatladı biraz gidip bi uyku çekeyim benimki küsmüş yatmış zaten .. Yarın sakin kafa konuşuruz inşallah
İyi sohbetlerr
Ben de kaçıyorum.Gidip şu saçlarımı düzleştireyim.İyi geceler herkese.
![]()
asure basıtmıs aslında yapımı :)İsterim tabiÇok sevinirim
ama kademe kademe anlat, hiç yapılışını da görmedim
![]()
günaydın Efser ablacım nasılsın ? :)Günaydın![]()
İyim tatlımgünaydın Efser ablacım nasılsın ? :)
iyiyim çok şükür hava çok soğuk ısınmaya çalışıyorum haftasonu ve çalışıyorumİyim tatlımsen nasılsın birtanem
![]()