• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Tamam sana özel anlatacağım:KK19:
Sen var ya sen bitanesin
super.gif

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim prensesler sultanlar içimi döktüm rahatladım akıl verdiniz sizi seviyorummm :KK36: Sağolun.. Kafam rahatladı biraz gidip bi uyku çekeyim benimki küsmüş yatmış zaten .. Yarın sakin kafa konuşuruz inşallah :cry:İyi sohbetlerr
Allah rahatlık versin canım:KK19:Sana iyi uykular:KK36:

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim prensesler sultanlar içimi döktüm rahatladım akıl verdiniz sizi seviyorummm :KK36: Sağolun.. Kafam rahatladı biraz gidip bi uyku çekeyim benimki küsmüş yatmış zaten .. Yarın sakin kafa konuşuruz inşallah :cry:İyi sohbetlerr

:KK36:

İyi geceler canım.:KK37:

Ben de kaçıyorum.Gidip şu saçlarımı düzleştireyim.:confused:İyi geceler herkese.:KK54:

Hiç kaçırırmıyım ayol :KK67::KK67::KK67:

İyi geceler tatlım,görüşürüz :KK60::KK60: güzel haberleri bekliyoruz senden :KK66:

Back
X