• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
iyiyim çok şükür hava çok soğuk ısınmaya çalışıyorum haftasonu ve çalışıyorum :rolleyes: daha nolsun çok iyi:KK70: minik kızın nasıl ? aklıma geldii:KK36:
Canım Allah kolaylık versin tatlım üşütmeyesin sakin :KK19:
İnan bizim evdede bir yalıtım sorunu var bende koloferlerimiz yandığı halde mutfakta ısıtıçı çalıştırıyorum :KK12:
İyi ablası biraz griptik atlatık çok şükür.şimdi kahvaltı yapıyor :KK50:

Canım Allah kolaylık versin tatlım üşütmeyesin sakin :KK19:
İnan bizim evdede bir yalıtım sorunu var bende koloferlerimiz yandığı halde mutfakta ısıtıçı çalıştırıyorum :KK12:
İyi ablası biraz griptik atlatık çok şükür.şimdi kahvaltı yapıyor :KK50:
oyy yerim onu ben çok öp yerime ablacım..:KK36: bizimde ev iyi ısınıyor işyerinde elektrikli ısıtıcılar var o da kendini bile ısıtamıyo malesef:rolleyes::KK70: böcek gibi dibine yapışıyorum :-)

iyi fikir ablacım ya :KK9: bugün makarnalar için bi markete gidicektim zaten onada bakayım .. sen katılmıyo musun ablacım ?:KK73:
Al al canım üşümeyi hiç sevmem birde üşdüm derse gercekten üzülürüm :KK19:
Hadi bakalım kolay gelsin :KK9:katılım güzel eğer olmasaydı katılmayı düşünmütüm ama gerek kalmadı ben yedek külübesinde bekliyeceğim galiba :KK70:

Al al canım üşümeyi hiç sevmem birde üşdüm derse gercekten üzülürüm :KK19:
Hadi bakalım kolay gelsin :KK9:katılım güzel eğer olmasaydı katılmayı düşünmütüm ama gerek kalmadı ben yedek külübesinde bekliyeceğim galiba :KK70:
tamam ablacım :KK70: ilk yedek sensin bak ona göree

jltght.webp
selammm:KK70::KK70::KK70:

Aman Nevresim canım Nevresim sen şimdilik bu gece de beni affet...Yolcudur abbas ,bağlasan durmaz...Uyku geldi bedene...Kuzu gibi yatalım,koç gibi kalkalım,yarın da şu makarna işini konuşalım...:KK3:

Aman dün gece Jelesec ile bir oynadık bir oynadık....:KK6::KK6::KK6: Gece 3 de döndük eve...Sabahlar olmadı bize :KK73:

Ohhh ohhh yandan:KK76::KK71::KK73:
Aman Nevresim canım Nevresim sen şimdilik bu gece de beni affet...Yolcudur abbas ,bağlasan durmaz...Uyku geldi bedene...Kuzu gibi yatalım,koç gibi kalkalım,yarın da şu makarna işini konuşalım...:KK3:
Tamam canım sana hayırlı geceler:KK36:Daha vaktimiz çok:KK8:

Back
X