- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
selamm adra nasılsın ? buralar toz tuttu ya kimsecikler gelmiyoİyi pazarlar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm adra nasılsın ? buralar toz tuttu ya kimsecikler gelmiyoİyi pazarlar.![]()
Toz tutmasına izin vermeyinselamm adra nasılsın ? buralar toz tuttu ya kimsecikler gelmiyo![]()
Selam Dilara.selamm adra nasılsın ? buralar toz tuttu ya kimsecikler gelmiyo![]()
iyi pazarlar ablacım merak etme ben arada gelip espri patlatıyorum burdaToz tutmasına izin vermeyin
İyi pazarlar![]()
eh iştee adra.. özür diledi ama kırıldım bi kere öyle çok da büyütmek istemedim işle ilgili sorunlar var zaten bi kaç gündür kapattık konuyuSelam Dilara.Ben iyiyim sen nasılsın?
Halletiniz mi eşinle aranızdaki problemi?
Hafta sonu ya ondan sakin.
Özür dilemiş boşver uzatma.Bazen dışarıda sinirlenip evdekilere patlıyoruz.Onun da öyle olmuş anlaşılan.Ben de zor kalktım sabah.9 saat uyumuşum halen uykum vardı.eh iştee adra.. özür diledi ama kırıldım bi kere öyle çok da büyütmek istemedim işle ilgili sorunlar var zaten bi kaç gündür kapattık konuyupazar pazar çalışıyoruz bi uykum var kii
![]()
ohh miss gibiÖzür dilemiş boşver uzatma.Bazen dışarıda sinirlenip evdekilere patlıyoruz.Onun da öyle olmuş anlaşılan.Ben de zor kalktım sabah.9 saat uyumuşum halen uykum vardı.Bakım topiklerindeyim şimdi.
![]()
Yok o beni aşar.ohh miss gibisüslen püsln.. makyaj yarışması var ona katılsana
![]()
yaparsın yaparsın senden kaçmaz...gee gece saçlarını bilem düzleştiriyon süslüü onu mu yapmıcan ?Yok o beni aşar.O kadar makyaj ustası değilim.Günlük makyaj yaparım.Onlar baya profesyonel.
Yok yok uğraşamam onunla.Hem yüzünü gösteriyorsun o beni bozar.yaparsın yaparsın senden kaçmaz...gee gece saçlarını bilem düzleştiriyon süslüü onu mu yapmıcan ?![]()
hahahaaaYok yok uğraşamam onunla.Hem yüzünü gösteriyorsun o beni bozar.Gece olunca saç düzleşmiyor mu.
Ben yemem içmem saç makyaj yapar öyle işe giderim.
![]()
Sabah da fön makinesiyle düzeltiyorum.hahahaaaay nebiliyim uyuyunca bozulur diye şey ettim ben
![]()
evde mini bi kuaför salonu var anladımSabah da fön makinesiyle düzeltiyorum.![]()
Evet var.evde mini bi kuaför salonu var anladımya dün makarnamı yapcaktım eve gittim olaylar atraksiyonlar bi nefes aldırmadı kaldı.. inşallah bugün normal insanların yaşadığı gibi bi akşam geçirir de yemeğimi yaparım
![]()
yanii baya vitaminli olcakEvet var.Ne yapacaksın ipuçu versene?
![]()
Kötü düşünme kötü olmasın.Merak ettim.Yaparsın inşallah.yanii baya vitaminli olcakgüseeel olcak gibi bakalım hayırlsı belkide yapamadım yani bende şans yokki
![]()
umarımmKötü düşünme kötü olmasın.Merak ettim.Yaparsın inşallah.![]()