• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Selam Dilara.:KK3:Ben iyiyim sen nasılsın?:KK36:Halletiniz mi eşinle aranızdaki problemi?:KK66:

Hafta sonu ya ondan sakin.
eh iştee adra.. özür diledi ama kırıldım bi kere öyle çok da büyütmek istemedim işle ilgili sorunlar var zaten bi kaç gündür kapattık konuyu :KK66: pazar pazar çalışıyoruz bi uykum var kii:KK75:

eh iştee adra.. özür diledi ama kırıldım bi kere öyle çok da büyütmek istemedim işle ilgili sorunlar var zaten bi kaç gündür kapattık konuyu :KK66: pazar pazar çalışıyoruz bi uykum var kii:KK75:
Özür dilemiş boşver uzatma.Bazen dışarıda sinirlenip evdekilere patlıyoruz.Onun da öyle olmuş anlaşılan.Ben de zor kalktım sabah.9 saat uyumuşum halen uykum vardı.:KK53:Bakım topiklerindeyim şimdi.:KK48:

yaparsın yaparsın senden kaçmaz...gee gece saçlarını bilem düzleştiriyon süslüü onu mu yapmıcan ?:KK8::rolleyes:
Yok yok uğraşamam onunla.Hem yüzünü gösteriyorsun o beni bozar.:KK14:Gece olunca saç düzleşmiyor mu.:KK53:Ben yemem içmem saç makyaj yapar öyle işe giderim.:KK70:

Sabah da fön makinesiyle düzeltiyorum.:KK70:
evde mini bi kuaför salonu var anladım :KK53::KK53: ya dün makarnamı yapcaktım eve gittim olaylar atraksiyonlar bi nefes aldırmadı kaldı.. inşallah bugün normal insanların yaşadığı gibi bi akşam geçirir de yemeğimi yaparım :KK57::KK70:

evde mini bi kuaför salonu var anladım :KK53::KK53: ya dün makarnamı yapcaktım eve gittim olaylar atraksiyonlar bi nefes aldırmadı kaldı.. inşallah bugün normal insanların yaşadığı gibi bi akşam geçirir de yemeğimi yaparım :KK57::KK70:
Evet var.:KK48: Ne yapacaksın ipuçu versene?:KK53:

Back
X