- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana süs gibi geldiO tabağın kenarındaki renkli ıfak balıklar gerçek mi oltaya takılan süsmü çok tatlılar![]()
Rakip olarak görmüyorum su dkdan sonraO tabağın kenarındaki renkli ıfak balıklar gerçek mi oltaya takılan süsmü çok tatlılar![]()
Abla ben bu defa telefondan açtım konuyu öldüm öldüm dirildim çok zor telefonda n yazamıyorum bile düşün yani çilemiKonu açarken neler çekiyoruz değil mi![]()
Bence yemeği daha yeni yapıyor, yapınca koyacakEvet son aşamaları merakla bekliyoruz![]()
Ay ne yapalım meraktan çatlattı biziBana süs gibi geldiNe çok inceliyoruz
![]()
Aman telefondan işkenceAbla ben bu defa telefondan açtım konuyu öldüm öldüm dirildim çok zor telefonda n yazamıyorum bile düşün yani çilemi![]()
Bence de tek tek yükleyecekBence yemeği daha yeni yapıyor, yapınca koyacak![]()
Yavaş yavaş heyecan yaparak ekleyecekBence yemeği daha yeni yapıyor, yapınca koyacak![]()
Hahahhhaaa harbi yaaRakip olarak görmüyorum su dkdan sonra![]()
![]()
![]()
Reklam olduk iyi miHahahhhaaa harbi yaaBak şimdi merak eder kazenin yemeğini denersin üstünede yersin yoğurdu aman Allah
![]()
Niye öyle söylüyorsun bence çok iddialıRakip olarak görmüyorum su dkdan sonra![]()
![]()
![]()
Bundan sonra balık dedik mi seni adını yazacağız parantez içineReklam olduk iyi mi![]()
![]()
balikli makarna yimem ben 
artik balikta yemem o ayri
![]()
![]()
Farklı bişey olacağı kesinNiye öyle söylüyorsun bence çok iddialı![]()
Sen bi süre yeme beyaz et goyın ye guzu ye geçi yeeeReklam olduk iyi mi![]()
![]()
balikli makarna yimem ben 
artik balikta yemem o ayri
![]()
![]()
Şimdi hepimiz banlanacağız yemeğe yorum yapamıyacağızBence heyecan yaptırmayalım ya dibi tutsa yemeğin ? Gerisini düşünün a dostlar![]()
Ay insallah,insallahBence heyecan yaptırmayalım ya dibi tutsa yemeğin ? Gerisini düşünün a dostlar![]()
Cok şaapamadim ben ya,kara göründü,bosuna korkmusumNiye öyle söylüyorsun bence çok iddialı![]()
Sen ye guzu geçi Sen bi süre yeme beyaz et goyın ye guzu ye geçi yeee![]()
Hanımanneyi özledik zaten biran önce kavuşturcak kazen bizi sağolsunŞimdi hepimiz banlanacağız yemeğe yorum yapamıyacağız![]()