- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş o hesapMüdüdürm bana kıyamaz da yined etıkıyor mapısaa gözümün önünde ol diyor hep
Gittik bu sefer gerçi daha öncede olmuştu aynısı![]()
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş o hesap![]()
Kaza kurşunlarına karşı matrix hareketi yap abla sıyırsınKaza kurşununa gittim![]()
Kaza kurşunlarına karşı matrix hareketi yap abla sıyırsın![]()
Bana müsade dışarı çıkıcam
Tatlı sohbetler![]()
O da iyiymişSıpaydır men olmam lazım![]()
O da iyiymiş
Ablacım ben çıkıyorum görüşürüz![]()
O da iyiymiş
Ablacım ben çıkıyorum görüşürüz![]()
İyi akşamla ablacımİyi akşamlar![]()
Nehaber canımİyi akşamla ablacım![]()
Ay bende bilmiyorum ablacım benim de hiç gelesim yok kimseler yok diyeNehaber canımBir kaç gündür pek sakin buralar, niye kaçıştı herkes
![]()
Aynen ben de gidip gelip bakıyorum kimse yokAy bende bilmiyorum ablacım benim de hiç gelesim yok kimseler yok diyearada geliyorum işte.. Oylama başlayınca toplanırız inşallah
![]()
Aynen ablacım ya dur bakalım daha ne tarifler gelcekAynen ben de gidip gelip bakıyorum kimse yokTabi oylama başlayınca meraktan burdan ayrılmaz kimse acaba oy sayım kaç oldu diye
![]()
BakalımAynen ablacım ya dur bakalım daha ne tarifler gelcek![]()
Oooo harika bi tarif daha geliyor deseneBakalımBen eksik olan malzemenin siparişini verdim yarın gelecek, akşama yaparım ben de
![]()
Pek şatafatlı bir tarif değil, idare edin artıkOooo harika bi tarif daha geliyor desene![]()