- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Kolaydır o ya, yaparsın hamurunu bence :)Ben acik uzaktayim ondan, gelince hic sansiniz yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaydır o ya, yaparsın hamurunu bence :)Ben acik uzaktayim ondan, gelince hic sansiniz yok![]()
Yok ders mers falan da yogunum, ama cok gec kalmadan yetisirim digerlerine sanirimKolaydır o ya, yaparsın hamurunu bence :)
TeşekkürlerYukardaki linkten gorebilirsin![]()
Yeteneğimin farkında değilmişim üstat bundan sonra tam gaz devam :)Yarışmaya katılmadığın için olabilir mi?![]()
Uğraştırmayacak şeylere katılırsın sende :)Yok ders mers falan da yogunum, ama cok gec kalmadan yetisirim digerlerine sanirim![]()
O zaman hadi yeni kategoriyi belirlemeyeYeteneğimin farkında değilmişim üstat bundan sonra tam gaz devam :)
O olabilir belki, bakalimUğraştırmayacak şeylere katılırsın sende :)
Bak den bak hem benim tarifimi deniyoo hemde bana rakip oluyo yaaa
Ama o da beceri olsun aşk olsun yaaaAma baksana, hepsi yamuk yumuk
Biri büyük, biri küçük
Dilara ölçmüş gibi hepsini aynı boy yapmış![]()
Oylama yeni başladıSonda gidiyorumkendim bile kendime oy vermedim
Yarışma sonda birincisi olabilene ne hediye veriliyordu acaba
![]()
![]()
Önemli olan yarışmaktı (kaybeden yarışmacı favori sözü)Oylama yeni başladıHer an herşey olabilir
![]()
Böyle düşünmenize çok sevindimÖnemli olan yarışmaktı (kaybeden yarışmacı favori sözü)
maçlarda son 90+ da gelen goller gibi olur belkideEğlenmek en büyük kazancımız zaten
Bu arada yeni oyum pastaya gitti müthiş şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.Yeni tarifler görup ögrenebilirim bu sayede![]()
Senin meslekten gelen bi yeteneğin var amaAma o da beceri olsun aşk olsun yaaa![]()
![]()
Arka sayfada Benim yaptığım makarnaya bak, kendini daha iyi teselli edersinÖnemli olan yarışmaktı (kaybeden yarışmacı favori sözü)
maçlarda son 90+ da gelen goller gibi olur belkideEğlenmek en büyük kazancımız zaten
Bu arada yeni oyum pastaya gitti müthiş şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.Yeni tarifler görup ögrenebilirim bu sayede![]()
Tanıdık geldi gözüme nedenseArka sayfada Benim yaptığım makarnaya bak, kendini daha iyi teselli edersin![]()
Dilaranın tarifini,yaseminin sosunu, yaptım ondan tanıdık gelmiştirTanıdık geldi gözüme nedenseGüzel görunuyor aslında
Ben hiç yapamam öyle hamurla falan birşeyler.Yaptıgım poğaçalarla insanlar savaşa katılır silah olarak kullanır o derece
![]()