• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Sonda gidiyorum :KK70::KK70: kendim bile kendime oy vermedim :D Yarışma sonda birincisi olabilene ne hediye veriliyordu acaba o_Oo_O :KK53::KK53:

Oylama yeni başladı:KK20:Her an herşey olabilir:rolleyes:
Önemli olan yarışmaktı (kaybeden yarışmacı favori sözü):KK23::KK23:
maçlarda son 90+ da gelen goller gibi olur belkide:rolleyes: Eğlenmek en büyük kazancımız zaten :KK36:
Bu arada yeni oyum pastaya gitti müthiş şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.Yeni tarifler görup ögrenebilirim bu sayede :KK37:

maçlarda son 90+ da gelen goller gibi olur belkide:rolleyes: Eğlenmek en büyük kazancımız zaten :KK36:
Bu arada yeni oyum pastaya gitti müthiş şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.Yeni tarifler görup ögrenebilirim bu sayede :KK37:
Böyle düşünmenize çok sevindim:KK19:Eğleniyorsanız sorun yok:KK9::KK9:
Bakalım sonuç ne olacak:rolleyes::rolleyes:

Arka sayfada Benim yaptığım makarnaya bak, kendini daha iyi teselli edersin:KK70:

Arka sayfada Benim yaptığım makarnaya bak, kendini daha iyi teselli edersin:KK70:
Tanıdık geldi gözüme nedense :KK45: Güzel görunuyor aslında o_O Ben hiç yapamam öyle hamurla falan birşeyler.Yaptıgım poğaçalarla insanlar savaşa katılır silah olarak kullanır o derece :KK70::KK70:

Tanıdık geldi gözüme nedense :KK45: Güzel görunuyor aslında o_O Ben hiç yapamam öyle hamurla falan birşeyler.Yaptıgım poğaçalarla insanlar savaşa katılır silah olarak kullanır o derece :KK70::KK70:
Dilaranın tarifini,yaseminin sosunu, yaptım ondan tanıdık gelmiştir:-)
Bende ilk defa hamur açtım, alışcaz, öğrencez zamanla :)

Back
X