• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Günaydın
Smiley_158.gif

Gğnaydın şekerrr :KK60:

İyiyi ablacım seni sormalı ? Öğretmenler günü nasıl geçti ? Beğendi mi beğendi mi :rolleyes:
Çok güzel geçti canım:rolleyes:Öğretmenimiz çok beğendi:KK76:Çocuklarada söylemiş 2 yıldır içimden geçenleri okuyorsunuz demiş:KK45:
Ben birde hediye paketi yaptım çok süslü pakete bayıldı tam açtırmadı:DBizden sonra yeniden kapatıp öğretmenler odasına göndermiş:KK70::KK73:

Çok güzel geçti canım:rolleyes:Öğretmenimiz çok beğendi:KK76:Çocuklarada söylemiş 2 yıldır içimden geçenleri okuyorsunuz demiş:KK45:
Ben birde hediye paketi yaptım çok süslü pakete bayıldı tam açtırmadı:DBizden sonra yeniden kapatıp öğretmenler odasına göndermiş:KK70::KK73:
:KK71: Çok sevindimm güle güle kullansın ablacım , e emeği çok kızlarda ayrıca seninlede arası çok iyidir eminin :KK68: Oylama kaç gün sürecek ? Önde gidiyorum :rolleyes: Ama kime oy vercem hiç bilmiyorum:cry:

:KK71: Çok sevindimm güle güle kullansın ablacım , e emeği çok kızlarda ayrıca seninlede arası çok iyidir eminin :KK68: Oylama kaç gün sürecek ? Önde gidiyorum :rolleyes: Ama kime oy vercem hiç bilmiyorum:cry:
Evet canım 3 yıldır sınıf annesiyim ve hergün okuldayım o nedenle aramız iyidir:KK19:Tabi emeği çok:KK51:
Ben de karar veremiyorum:KK64:

Hoşgeldin canım:KK60:
Naptın abla yaa :KK70: Hiç iddiam yok ve nedense bekleniyordum bi günlük sonucu şoktayım:rolleyes:
Ben senin sonuca şaşırmadım bekliyordum:KK59:
İşim zor:KK61:
Benim kızımın öğretmeni de 3 senedir kızımla haber yolluyor annen sınıf annesi olsun diye ben inantla her seferinde hayır diyorum:-)
Canım ben sabah ve çıkışlarda okuldayım,tüm organizasyonlar bende,çocukların hepsini tanıyorum onlarda beni çok iyi tanıyorlar..Ben aday bile olmuyorum bırakmıyorlar:KK70:

Back
X