- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.449
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo hanım abla nasılsın?Gğnaydın şekerrr![]()
İyiyim canım senden nehaberNaber abla? Ben çok üşüyom ya![]()
Çorbalar çorbalarOoo hanım abla nasılsın?
Her an cayabilirim yumurtadan söyleyeyim, atağa geçmemiz lazım yoksa pastalar birinci olcak![]()
İyiyi ablacım seni sormalı ? Öğretmenler günü nasıl geçti ? Beğendi mi beğendi miİyiyim canım sen nasılsın
Günaydın Miki
Günaydın Ablam
Corcu tanımayan mı var![]()
Çok güzel geçti canımİyiyi ablacım seni sormalı ? Öğretmenler günü nasıl geçti ? Beğendi mi beğendi mi![]()
Çok güzel geçti canımÖğretmenimiz çok beğendi
Çocuklarada söylemiş 2 yıldır içimden geçenleri okuyorsunuz demiş
Ben birde hediye paketi yaptım çok süslü pakete bayıldı tam açtırmadıBizden sonra yeniden kapatıp öğretmenler odasına göndermiş
![]()
Evet canım 3 yıldır sınıf annesiyim ve hergün okuldayım o nedenle aramız iyidirÇok sevindimm güle güle kullansın ablacım , e emeği çok kızlarda ayrıca seninlede arası çok iyidir eminin
Oylama kaç gün sürecek ? Önde gidiyorum
Ama kime oy vercem hiç bilmiyorum
![]()
Evet canım 3 yıldır sınıf annesiyim ve hergün okuldayım o nedenle aramız iyidirTabi emeği çok
Ben de karar veremiyorum![]()
AminHep böyle olur inşallah ... Aklımda iki favorim var ama ikisinide çok severim bilmiyorum ya küserlersee bana
![]()
Naptın abla yaaAmin
Senin favori çok değilmiş ben de favori çok![]()
Aa neden olmuyosunki abla ?Benim kızımın öğretmeni de 3 senedir kızımla haber yolluyor annen sınıf annesi olsun diye ben inantla her seferinde hayır diyorum![]()
Benim bildirimler çok geç geliyo pardon ablam benim hoşgeldin
Hoşgeldin canım
Ben senin sonuca şaşırmadım bekliyordumNaptın abla yaaHiç iddiam yok ve nedense bekleniyordum bi günlük sonucu şoktayım
![]()
Canım ben sabah ve çıkışlarda okuldayım,tüm organizasyonlar bende,çocukların hepsini tanıyorum onlarda beni çok iyi tanıyorlar..Ben aday bile olmuyorum bırakmıyorlarBenim kızımın öğretmeni de 3 senedir kızımla haber yolluyor annen sınıf annesi olsun diye ben inantla her seferinde hayır diyorum![]()
Benim çocuklar bana yetiyor canım, bir de bütün sınıfla ilgilenmek zorAa neden olmuyosunki abla ?![]()