• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım:KK60:

Ben senin sonuca şaşırmadım bekliyordum:KK59:
İşim zor:KK61:

Canım ben sabah ve çıkışlarda okuldayım,tüm organizasyonlar bende,çocukların hepsini tanıyorum onlarda beni çok iyi tanıyorlar..Ben aday bile olmuyorum bırakmıyorlar:KK70:
Ben şaşırdım vallahi sağolsun oy vereb eller dert görmesin :KK68: E sen gibi biri olsa bende sana sormadan seni seçerim:p

Evet canım 3 yıldır sınıf annesiyim ve hergün okuldayım o nedenle aramız iyidir:KK19:Tabi emeği çok:KK51:
Ben de karar veremiyorum:KK64:

Benim bildirimler çok geç geliyo pardon ablam benim hoşgeldin :KK19::KK60:
Tamam hadi affettim:27:
Hoşbuldum canım:60:
Hoşgeldin canım:KK60:

Ben senin sonuca şaşırmadım bekliyordum:KK59:
İşim zor:KK61:

Canım ben sabah ve çıkışlarda okuldayım,tüm organizasyonlar bende,çocukların hepsini tanıyorum onlarda beni çok iyi tanıyorlar..Ben aday bile olmuyorum bırakmıyorlar:KK70:
Hoşbudum canım:60:
Bende bu yüzden istemiyorum işte Nevoş vaktim olmuyor benim:) Sınıf annesi sorumluluğu ağır gelir bana:27: Yakın zamanda yine söylemiş kardeşin büyümüştür artık demiş:-)

Tamam hadi affettim:KK53:
Hoşbuldum canım:KK60:

Hoşbudum canım:KK60:
Bende bu yüzden istemiyorum işte Nevoş vaktim olmuyor benim:) Sınıf annesi sorumluluğu ağır gelir bana:KK53: Yakın zamanda yine söylemiş kardeşin büyümüştür artık demiş:-)
İmalar başlamış abla sen bu sene olnasan seneye kesin sınıf annesisin :KK53:

Gidip değiştiriyorum oyumu :KK53: Bu iş böyle olmaz, :KK54: Pasta birinci çıkcak diye aklım çıkıyor şu halime bak ya :KK70:
pastaaaaa
8e7a40411e9bc568f16d3b3488e2f841.gif
:rolleyes:

Back
X