• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aman bırak desinler,önce kendilerine baksın bunu söyleyen zat :KK11::KK11::KK11:

Genelde öyle zannediyorlar saçları beyazlamış hatta dip boyası gelmiş filan :KK70::KK70:tonton teyze gibi
Üff ne biliyim orda canım sıkıldı tırsıyorum işte kavga etmek isteniyorum kimseyle :KK8: Bu arada benimde dip boyam geldi saçımın rengini değiştircem karar veremedin daha bekletiyorum o yüzden :KK75:

Yok dip boyasını yapmıştır diye düşündüm:KK70: ama bu kadar da zayıf zannetmiyordum.:KK70:

Alla korusun.:KK48:Sen de fıstık gibisin belli yüzünden.:KK37:Katıl ya değişiklik olur.:rolleyes:
Sendeee katılabilirsin benceee hııı? :KK5: Gel beraber katılalım Adra bi çılgınlık yapalım:KK71:

Üff ne biliyim orda canım sıkıldı tırsıyorum işte kavga etmek isteniyorum kimseyle :KK8: Bu arada benimde dip boyam geldi saçımın rengini değiştircem karar veremedin daha bekletiyorum o yüzden :KK75:

Senin ne renk saçların :KK8::KK8:
Kavga çıkartsınlar boşver,çakarım ağızlarına bir tane olur biter :KK59::KK59:

Ben sadece saçımı ayırdığım kısmı boyuyorum kimse anlamıyor dip boyamın geldiğini.:KK70:Tavsiye ederim valla.:KK70:Yazık günah saçlarıma.Bir buçuk ayda bir de hepsini boyuyorum.:KK53:

Senin ne renk saçların :KK8::KK8:
Kavga çıkartsınlar boşver,çakarım ağızlarına bir tane olur biter :KK59::KK59:
Hanımanne bende ombre var şu an .. Karamelden sarıya gidiyo uçları :KK33: Ama tabi dibim geldi kahve çıktı tepede:KK70:Aklımda da düğündeki hallerime dönmek var ... Dur resim koyayımda bari fikir verin kardeşcağızınozaa:KK71:

Ben sadece saçımı ayırdığım kısmı boyuyorum kimse anlamıyor dip boyamın geldiğini.:KK70:Tavsiye ederim valla.:KK70:Yazık günah saçlarıma.Bir buçuk ayda bir de hepsini boyuyorum.:KK53:
Mantıklııı yaaa:KK57: Ama ben beceremem rezil olurum sen beceriklisin bu konulardaa:nazar:

Back
X