- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Kız bi bu jeneratörle koca şnatiyeyi ayağa kaldırıyoz senide etkiler acccuukYok tüm vatları yüklesen de olmaz.Boru mu bu elektrik elektrik.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bi bu jeneratörle koca şnatiyeyi ayağa kaldırıyoz senide etkiler acccuukYok tüm vatları yüklesen de olmaz.Boru mu bu elektrik elektrik.
![]()
Beceremeyecek birşey yok.Az boya az açıcı yoğurt kıvamında sür gitsin.Ben onbeş günde bir boyuyorum çok iyi oluyor.Dip boyam geldi diyorum hani gelmemiş diyorlar.Mantıklııı yaaaAma ben beceremem rezil olurum sen beceriklisin bu konulardaa
![]()
Galibası ne yemişsin işte bol bol.Ne iyi bakcak kendi midesine düşkünlüğünden olduu yaptırdı yaptırdı yemekleriE o yedikçe bende ucundan yemişim galibaaa
![]()
nasıl oluyo kı kızbilmem kı yaaa
bakalım benım tarıfı kımse yapmadan hemen koycam yarısma basladıgı gun![]()
![]()
Ne iyi bakcak kendi midesine düşkünlüğünden olduu yaptırdı yaptırdı yemekleriE o yedikçe bende ucundan yemişim galibaaa
![]()
Yok istemem.Kız bi bu jeneratörle koca şnatiyeyi ayağa kaldırıyoz senide etkiler acccuuk![]()
Bence de koy erkenden.Ne yapacaksın?nasıl oluyo kı kızbilmem kı yaaa
![]()
Bilirsin bilirsiiin güzelliknasıl oluyo kı kızbilmem kı yaaa
![]()
İyi vallahiBeceremeyecek birşey yok.Az boya az açıcı yoğurt kıvamında sür gitsin.Ben onbeş günde bir boyuyorum çok iyi oluyor.Dip boyam geldi diyorum hani gelmemiş diyorlar.Altları gösteriyorum ben de.
![]()
yok yaa nerden bulucam kombin kıyafetlerBilirsin bilirsiiin güzellik![]()
evet yaaBence de koy erkenden.Ne yapacaksın?![]()
teşekkürler canımmŞimdiden kolay gelsin sana yeni tarifler gelecek ne güzel
Sende az yeseydin diloşşş erkek adam yemek yer tabi![]()
Bulmana gerek yok senin tarzın zaten güzel cıvıl cıvılyok yaa nerden bulucam kombin kıyafetler
evet yaabilmemmm
teşekkürler canımm![]()
yemişim gerçekten ...ayvayı da yediğimi şimdi şimdi farkediyorum göbeğim hatırlatıyorGalibası ne yemişsin işte bol bol.![]()
Bal köpüğüne benzer bir renk yapmışsın ya ben onu beğenmiştimBakınız dört renk benHangileri güzel acaba azçok tenim belli oluyor yakışanı bulsam ondan devam etcem dee bulamıyorum
Eki Görüntüle 1315943
ehehe sağol canımmmBulmana gerek yok senin tarzın zaten güzel cıvıl cıvıl![]()
1. resimmi pinko ?Bal köpüğüne benzer bir renk yapmışsın ya ben onu beğenmiştim
teşekkür ederim mikimikiehehe sağol canımmm
en sondaki resimdeki saçını beğendim ben![]()
Burdaki değil :)1. resimmi pinko ?
oo sneın face var mıBurdaki değil :)
Hani eşinle manzaralı bi yerde çaymı ne içiyonuz, o resimdeki saçını beğendim![]()
teşekkür ederim mikimiki![]()